Auping Matras Maestro breeze

Auping Matras Maestro breeze

Prijs: €1395

Zeer goede ventilatie

De Auping Maestro matras ventileert optimaal door de laag 3D breisel van 1cm. Deze structuur laat gemakkelijk lucht door, waardoor vocht direct afgevoerd kan worden en warme lucht niet blijft hangen. Om de Auping Maestro zo goed mogelijk tot zijn recht te laten komen, kunt u deze het beste gebruiken op een spiraalbodem. Deze heeft een open structuur, waardoor vocht weg kan aan de onderzijde van het matras.

Dubbele schouder zone

De Auping Maestro is voorzien van een dubbele schouder zone. Deze wordt gecreëerd door inkepingen in het 3D breisel ter hoogte van de schouders. Dit maakt het gebied bij de schouders iets zachter, waardoor de schouders de ruimte krijgen om iets verder in het matras weg te zakken dan de rest van het lichaam. Om het drukverlagende effect te verdubbelen is er een traagschuim laag op de kortere pocketveren geplaatst.

Geschikte stevigheid kiezen

Het Auping Maestro matras is verkrijgbaar in vier hardheden. Hoe stevig of zacht het matras is hangt af van de tegendruk die de pocketveren geven. Niet alleen de pocketveren bepalen de stevigheid van het matras, ook het schuim aan de randen wordt hierop aangepast. Zo is heel het matras van dezelfde hardheid. Hoe zacht een matras ook is, het is nooit de bedoeling dat het doorzakt. Het moet alle delen van het lichaam evenredig ondersteunen. Meestal geldt dat dunne mensen een soft matras nodig hebben en mensen met een stevig postuur beter Extra-Firm kunnen kiezen.

Lange levensduur

Het Auping Maestro matras is zodanig ontworpen dat deze nooit omgedraaid of gekeerd hoeft te worden. Het matras zal na verloop van tijd niet in gaan zakken op bepaalde punten en heeft een lange levensduur. Het matras is dan ook niet symmetrisch en heeft een boven en onderkant speciaal ontworpen op de verschillende lichaamsdelen. Om een duurzaam matras te creëren dat lang meegaat, is het voorzien een beschermlaag van stevig vilt. Deze laag biedt bescherming tegen de spiraalbodem en het biedt extra ventilerende eigenschappen. Het vilt is milieuvriendelijk en bij het produceren wordt weinig afval geproduceerd. De tijk van het matras kan afgeritst worden en gewassen worden in de wasmachine.

140×200 matrassen

Pullman Matras Silverline Premier

Comfortabel Matras
Pocketvering
24cm
Prijs: €998

Auping Matras Adagio

Zacht en aangenaam matras
Pocketveer
20cm
Prijs: €1015

Premium Support Traagschuim Matras

Best verkochte
Traagschuim
25cm Hoog
Prijs: €1859

Auping Matras Maestro breeze

Dubbele Schouder Zone
Pocketveer
22cm
Prijs: €1780

Pullman Matras Silverline Excellence

Geweldig matras
Pocketvering
24cm
Prijs: €1198

Pullman Matras Goldline Luxury

Latex comfortlaag
pocketvering
24cm
Prijs: €2798

Tempur Matras Original 19cm

Best Verkocht
Traagschuim
19cm
Prijs: €2199

Original Support Traagschuim Matras

Comfortabel Matras
Traagschuim
23cm Hoog
Prijs: €1559

Tempur Matras Hybrid Supreme 21cm

Comfortabel matras
Pocketveer
21cm
Prijs: €2799

Comfort premium air koudschuim matras

Geweldig matras
koudschuim
29cm Hoog
Prijs: €1709

Latex matras Carina

Anti-allergisch
Latex
21cm
Prijs: €699

Comfort koudschuim matras

Eenvoudig en comfortabel matras
Scherp geprijsd
21cm Hoog
Prijs: €858

Pocketveer matras Alpina Koudschuim

Uitstekende ventilatie
pocketveer
25cm
Prijs: €899