Comfort premium air koudschuim matras

Comfort premium air koudschuim matras

Prijs: €879

Hoge Kwaliteit koudschuim

Voor wie het hoogste slaapcomfort belangrijk vindt, is het Comfort Premium Air koudschuim matras een goede keuze. Het is een dik en vrij stevig matras dat de gewenste veerkracht biedt en fris aanvoelt. Dit matras lijkt op het Comfort de Luxe matras, maar is een nog betere uitvoering hiervan. Het biedt nog meer luxe en comfort. Dit komt onder andere door de dikte van het matras. Daarbij is het opgebouwd uit drie lagen hoge kwaliteit koudschuim en zijn er extra ventilatiekanalen aangebracht voor een goede vochtafvoer. Het is niet voor niets drie jaar op rij uitgeroepen tot beste koudschuim matras.

Hoge densiteit voor ondersteuning

Koudschuim is er in verschillende soorten densiteit, ofwel dichtheid. De densiteit van de Comfort Premium Air heeft een waarde van HR-60, wat erg hoog is. Dit betekent dat het een zeer goede ondersteuning en stabiliteit biedt. De densiteit van de onderlaag en de bovenlaag van dit matras ligt nog hoger, HR-65. Dit is de beste kwaliteit koudschuim die er is en zorgt voor veel comfort. Het hoge ventilerende vermogen van dit matras zorgt voor koelte gedurende de nacht. Daarbij blijft het matras altijd droog omdat vocht direct afgevoerd wordt. De extra flexibele schouderzone zorgt voor drukverlaging op de schouders. In dit matras is alleen lijm op waterbasis gebruikt.

Tencel® tijk voor natuurlijke frisheid

Het is prettig als de hoes van uw matras uit natuurlijke materialen bestaat. Daarom is de Comfort Premium Air voorzien van een Tencel tijk die royaal gewatteerd is voor optimaal ligcomfort. De tijk voelt zacht aan en zorgt voor een fris bed. Het materiaal ventileert goed en is snel droog, waardoor u nooit in een vochtig bed ligt. Tencel heeft van nature een antibacteriële werking, waardoor de toevoeging van chemische middelen niet nodig is.

Alle bedbodems voldoen

Een goede bedbodem is van belang om het comfort van uw matras tot zijn recht te laten komen. Daarnaast zorgt het voor een ergonomisch verantwoorde lighouding. Het Comfort Premium Air koudschuim matras is geschikt voor elk soort bedbodem. Kies daarom een bedbodem die voldoet aan uw eisen en die de levensduur van het matras verlengt. U krijgt bij Royal Health Foam in ieder geval 10 jaar volledige garantie op uw matras. Ook profiteert u van 45 proeftijd voordat u een definitieve keuze maakt.

Te bestellen in elk formaat

Het Comfort Premium Air koudschuim matras kan besteld worden in elke gewenste maat. Naast alle standaard maten kan het matras ook volledig voor u op maat worden gemaakt. Dit is prettig als u bijvoorbeeld langer bent dan gemiddeld, of maar beperkte ruimte heeft in de slaapkamer.

140×200 matrassen

Pullman Matras Silverline Premier

Comfortabel Matras
Pocketvering
24cm
Prijs: €998

Auping Matras Adagio

Zacht en aangenaam matras
Pocketveer
20cm
Prijs: €1015

Premium Support Traagschuim Matras

Best verkochte
Traagschuim
25cm Hoog
Prijs: €1859

Auping Matras Maestro breeze

Dubbele Schouder Zone
Pocketveer
22cm
Prijs: €1780

Pullman Matras Silverline Excellence

Geweldig matras
Pocketvering
24cm
Prijs: €1198

Pullman Matras Goldline Luxury

Latex comfortlaag
pocketvering
24cm
Prijs: €2798

Tempur Matras Original 19cm

Best Verkocht
Traagschuim
19cm
Prijs: €2199

Original Support Traagschuim Matras

Comfortabel Matras
Traagschuim
23cm Hoog
Prijs: €1559

Tempur Matras Hybrid Supreme 21cm

Comfortabel matras
Pocketveer
21cm
Prijs: €2799

Comfort premium air koudschuim matras

Geweldig matras
koudschuim
29cm Hoog
Prijs: €1709

Latex matras Carina

Anti-allergisch
Latex
21cm
Prijs: €699

Comfort koudschuim matras

Eenvoudig en comfortabel matras
Scherp geprijsd
21cm Hoog
Prijs: €858

Pocketveer matras Alpina Koudschuim

Uitstekende ventilatie
pocketveer
25cm
Prijs: €899