160×200 matrassen

Materiaalsoort kiezen

Traagschuim en koudschuim matrassen zijn bij uitstek geschikt voor mensen die op zoek zijn naar hoog comfort en een goede drukverdeling op het lichaam. Het voordeel van een tweepersoons matras van schuim, is dat er geen vering in zit. U voelt het dus niet wanneer uw partner zich omdraait. Houdt u juist van de vering die een normaal matras biedt? Dan zijn er ook genoeg binnenverings matrassen te vinden. Er wordt tegenwoordig in veel matrassen gebruik gemaakt van pocketvering, waarbij een kleine veer in een grotere veer wordt geplaatst. Dit zorgt voor extra stevigheid en voorkomt dat het matras op bepaalde plekken na verloop van tijd in gaat zakken. Als u graag een comfortabel en soepel matras wilt voor een iets lagere prijs, dan is een latex matras een goede optie.

Gewenste matras online bestellen

Wanneer u het matras heeft gevonden dat voldoet aan alle wensen en criteria, dan is het mogelijk om dit direct te bestellen. U kunt dit eenvoudig doen door op de “Hier te koop” knop te klikken. Hierna wordt u meegenomen naar de pagina waar u de bestelling kunt plaatsen. De levertijden van de verschillende matrassen variëren. Vaak is dit afhankelijk van de beschikbaarheid van het matras. Als het op voorraad is zal het sneller geleverd kunnen worden. Dit wordt meestal direct vermeld bij het betreffende matras.

Sorteer op:

Pullman Matras Silverline Premier

Comfortabel Matras
Pocketvering
24cm
Comfortabel matras van nageharde geneste pocketvering dat verdeeld is in zeven zones. Hierdoor wordt de gewenste ondersteuning verkregen. Voorzien van een laag comfortschuim en een flexibele drukverdeler voor extra drukverlaging.
Prijs: €1198

Auping Matras Adagio

Zacht en aangenaam matras
Pocketveer
20cm
Matras dat door middel van verschillende pocketveren de juiste ondersteuning biedt aan vijf zones van het lichaam. Afgedekt met een laag latex waarin kleine gaatjes zijn gemaakt voor goede ventilatie.
Prijs: €1351

Premium Support Traagschuim Matras

Best verkochte
Traagschuim
25cm Hoog
Robuust en hoog matras van traagschuim dat lekker warm aanvoelt en een goede ventilatie biedt. Luxe uitvoering die veel drukverlaging en ligcomfort biedt. Voorzien van Tencel tijk voor extra frisheid.
Prijs: €1879

Auping Matras Maestro breeze

Dubbele Schouder Zone
Pocketveer
22cm
Luchtig matras dat over zeer goede ventilerende eigenschappen beschikt en voorzien is van een speciale schouderzone. De bovenlaag is luchtdoorlatend, waardoor het matras fris blijft en vocht direct wordt afgevoerd.
Prijs: €2371

Pullman Matras Silverline Excellence

Geweldig matras
Pocketvering
24cm
Fijn pocketvering matras dat bestaat uit zeven zones voor hoog slaapcomfort. De bovenlaag bestaat uit flexibel rubber met een drukverdeler van jute. Tijk is behandeld met Sensity technologie voor frisheid.
Prijs: €1398

Pullman Matras Goldline Luxury

Latex comfortlaag
pocketvering
24cm
Inside pocketvering matras dat is afgedekt met een laag natuurlatex en paardenhaar. Is voorzien van jute drukverdeler en behandeld met Sensity methode. Matras kan gedraaid worden voor een langere levensduur.
Prijs: €2998

Tempur Matras Original 19cm

Best Verkocht
Traagschuim
19cm
Eenvoudig traagschuim matras van hoge kwaliteit. Geeft een stevig gevoel en is opgebouwd uit een duurzame onderlaag met hier bovenop een speciale laag voor de gewenste ondersteuning van het lichaam.
Prijs: €2399

Original Support Traagschuim Matras

Comfortabel Matras
Traagschuim
23cm Hoog
Luxe matras die niet te warm en niet te koud aanvoelt voor een goede nachtrust. Geschikt voor mensen die kampen met lichamelijke klachten. Biedt veel veerkracht en een goede drukverdeling.
Prijs: €1579

Tempur Matras Hybrid Supreme 21cm

Comfortabel matras
Pocketveer
21cm
Dit matras combineert een verende slaapervaring met het comfort van traagschuim. Bestaat uit een combinatie van pocketveren en een laag hoge kwaliteit traagschuim voor een optimale drukverdeling op het lichaam.
Prijs: €2999

Comfort premium air koudschuim matras

Geweldig matras
koudschuim
29cm Hoog
Zeer dik en comfortabel matras van hoge kwaliteit koudschuim. Voelt stevig en verend aan en biedt de gewenste ventilatie voor frisheid en koelte. Opgebouwd uit drie lagen koudschuim met ventilatie kanalen.
Prijs: €1729

Latex matras Carina

Anti-allergisch
Latex
21cm
Matras van schuimrubber dat geschikt is voor mensen die snel last hebben van een allergische reactie. Soepel en zacht matras dat de gewenste ondersteuning biedt aan de schouders en heupen.
Prijs: €759

Comfort koudschuim matras

Eenvoudig en comfortabel matras
Scherp geprijsd
21cm Hoog
Koudschuim matras met een goede prijs kwaliteit verhouding. Voelt vrij koel en biedt een optimale ventilatie voor een goede nachtrust. Voorzien van 3D kern met blokjesprofiel voor de juiste drukverdeling.
Prijs: €908

Pocketveer matras Alpina Koudschuim

Uitstekende ventilatie
pocketveer
25cm
Pocketveren worden in dit matras gecombineerd met koudschuim voor een optimale ondersteuning en ligcomfort. Deze combinatie zorgt voor een zeer goede ventilatie en vochtafvoer. Voorzien van verwisselbare inside topper.
Prijs: €999