180×200 matrassen

Materiaal keuze

Wat voor u het juiste matras is hangt af van een aantal factoren. Houdt u van een zacht en soepel matras, of heeft u liever iets meer stevigheid? Wilt een matras dat extra ventilatie biedt, of heeft u het snel koud en zoekt u een matras dat warmte vast kan houden. Er zijn verschillende materialen die ieder specifieke eigenschappen hebben. Als u een matras zoekt dat zich naar uw lichaam vormt en drukverlagend werkt, dan is traagschuim een goed materiaal. Koudschuim is een goede keuze als u graag iets steviger comfort wilt en goede ventilatie. Houdt u van de vering die reguliere matrassen bieden? Dan kunt u beter kiezen voor een matras met pocketvering. En als u graag een soepel matras wilt zonder veel vering, dan biedt latex uitkomst. Ook combinaties van verschillende materialen worden vaak toegepast.

Uw matras direct bestellen

In het overzicht hieronder vindt u matrassen van 180×200 cm in alle verschillende variaties die beschikbaar zijn. Het zijn allemaal matrassen van een hoge kwaliteit, van verschillende grote namen op het gebied van slaapcomfort. Het bestellen van het gewenste matras gaat zeer eenvoudig. Wanneer u kiest voor “Hier te koop”, wordt u meegenomen naar de pagina waar u de bestelling kunt plaatsen. Als het matras op voorraad is kan het vaak binnen enkele dagen geleverd worden. Is dit niet het geval, dan zal het iets langer duren.

Sorteer op:

Pullman Matras Silverline Premier

Comfortabel Matras
Pocketvering
24cm
Goed matras voor mensen die graag een stevig gevoel willen. Bestaat uit pocketvering en is opgedeeld in 7 zones voor ondersteuning van het hele lichaam. Afgedekt met een laag comfortschuim.
Prijs: €1198

Auping Matras Adagio

Zacht en aangenaam matras
Pocketveer
20cm
Ondersteunend pocketvering matras dat afgedekt is met een Latex Perfo laag. Deze schuimlaag bestaat onder andere uit natuurrubber en biedt zacht en soepel ligcomfort. Matras is opgedeeld in vijf comfortzones.
Prijs: €1351

Premium Support Traagschuim Matras

Best verkochte
Traagschuim
25cm Hoog
Comfortabel traagschuim matras dat extra ondersteuning biedt voor mensen met fysieke klachten. Biedt een prettige temperatuur en voldoende ventilatie voor een goede nachtrust. De Tencel tijk geeft een fris gevoel.
Prijs: €1899

Auping Matras Maestro breeze

Dubbele Schouder Zone
Pocketveer
22cm
Matras met extra ventilerende eigenschappen voor mensen die veel transpireren of het snel warm hebben. Voorzien van een luchtdoorlatende laag van 3D breisel en een speciale dubbele schouderzone voor drukverlaging.
Prijs: €2371

Pullman Matras Silverline Excellence

Geweldig matras
Pocketvering
24cm
Kwalitatief goed matras met geavanceerd pocketvering interieur dat zorgt voor extra goede ondersteuning. Bestaat uit zeven zones en is afgedekt met een laag van soepel latex en een jute drukverdeler.
Prijs: €1398

Pullman Matras Goldline Luxury

Latex comfortlaag
pocketvering
24cm
Luxueus matras met Pocket Inside technologie die zorgt voor de gewenste steun en drukverdeling op het lichaam. Drukpunten worden opgevangen en spieren en gewrichten worden ontlast voor een goede nachtrust.
Prijs: €2998

Tempur Matras Original 19cm

Best Verkocht
Traagschuim
19cm
Dit stevige traagschuim matras is opgebouwd uit twee lagen die zorgen voor ondersteuning en de vorm van het lichaam perfect aannemen. Het matras is geschikt voor gebruik op alle bedbodems.
Prijs: €2399

Original Support Traagschuim Matras

Comfortabel Matras
Traagschuim
23cm Hoog
Dit luxe matras bestaat uit anti decubitus traagschuim dat een comfortabele temperatuur biedt voor een optimale nachtrust. Het heeft goede ventilerende eigenschappen en is geschikt voor gebruik bij lichamelijke klachten.
Prijs: €1599

Tempur Matras Hybrid Supreme 21cm

Comfortabel matras
Pocketveer
21cm
Voor wie graag een authentiek verend gevoel ervaart tijdens het slapen, maar ook wil profiteren van de eigenschappen van traagschuim. In dit matras wordt pocketvering gecombineerd met een laag traagschuim.
Prijs: €2999

Comfort premium air koudschuim matras

Geweldig matras
koudschuim
29cm Hoog
Zeer hoog matras van hoge kwaliteit koudschuim dat goede ventilerende eigenschappen biedt. Hierdoor voelt het matras koel en fris aan. Opgebouwd uit drie lagen koudschuim en voorzien van ventilatie kanalen.
Prijs: €1749

Latex matras Carina

Anti-allergisch
Latex
21cm
Dit matras is punt-elastisch waardoor het druk opvangt op de juiste plekken. Hierdoor is het geschikt voor mensen die last hebben van hun spieren en gewrichten. Daarbij is het anti-allergisch.
Prijs: €849

Comfort koudschuim matras

Eenvoudig en comfortabel matras
Scherp geprijsd
21cm Hoog
Goede kwaliteit koudschuim matras voor een lage prijs. De kern bestaat uit koudschuim dat luchtdoorlatend is en goed vocht afdrijft. Opgebouwd uit een blokjesprofiel dat zorgt voor een optimale drukverdeling.
Prijs: €959

Pocketveer matras Alpina Koudschuim

Uitstekende ventilatie
pocketveer
25cm
In dit matras is pocketvering gecombineerd met een laag ademend koudschuim voor optimaal slaapcomfort. Zeven comfortzones zorgen voor de juiste ondersteuning en drukverlaging. Is anti-allergisch en geschikt voor elk lichaamstype.
Prijs: €1099