90×200 matrassen

Eenvoudig zoeken

Het is niet eenvoudig om de juiste keuze te maken uit de vele opties die er op het gebied van matrassen zijn. Het vinden van het gewenste matras wordt iets makkelijker als u weet in welke prijsklasse u wilt zoeken. Daarnaast weet u waarschijnlijk ook wel of u liever een zacht matras heeft of juist iets steviger. Aan de hand van dit soort criteria kunt u de resultaten sorteren. U ziet in het overzicht alle matrassen van 90×200 centimeter en deze kunt u sorteren op prijs, maar ook op het materiaal waarnaar u op zoek bent. U krijgt dan bijvoorbeeld alle koudschuim matrassen te zien van 90×200 cm. Dit maakt het geheel al een stuk overzichtelijker, zodat u makkelijker uw keuze kunt maken.

Matrassen bestellen

In het overzicht hieronder vindt u verschillende kwaliteitsmatrassen die te bestellen zijn in 90 bij 200 centimeter. Of u nu alleen op zoek bent naar een matras voor uzelf, of voor u en uw partner, u zult hier een matras vinden dat aan uw eisen voldoet. Hebben u en uw partner andere slaapwensen? Dan kunt u natuurlijk ook allebei uw eigen matras kiezen dat u het prettigst vindt. Het is dan alleen belangrijk dat beide matrassen dezelfde hoogte hebben. Plaats snel uw bestelling door op “Hier te koop” te klikken en uw matras zal op het gewenste adres geleverd worden.

Sorteer op:

Pullman Matras Silverline Premier

Comfortabel Matras
Pocketvering
24cm
Pocketveer matras afgedekt met een laag comfortschuim voor extra drukverdeling. Is altijd op voorraad, zodat het binnen enkele dagen geleverd kan worden. Tijk is voorzien van Sensity behandeling voor frisheid.
Prijs: €599

Auping Matras Adagio

Zacht en aangenaam matras
Pocketveer
20cm
Matras met vijf verschillende comfortzones, afgedekt met een een soepele Latex Perfo laag voor zachtheid. Verkrijgbaar in drie hardheden en voorzien van soepele zones bij de schouders en de heupen.
Prijs: €675

Premium Support Traagschuim Matras

Best verkochte
Traagschuim
25cm Hoog
Hoog medisch gekwalificeerd traagschuim matras dat geschikt is voor mensen met lichamelijke klachten. Redelijk zacht en warm matras dat goed ventileert, voorzien van blokjesprofiel voor optimale verdeling van het gewicht.
Prijs: €999

Auping Matras Maestro breeze

Dubbele Schouder Zone
Pocketveer
22cm
Extra ventilerend matras met spiraalbodem voor een goede doorstroom van de lucht. Vocht wordt direct afgevoerd. Bevat speciale dubbele schouderzone voor extra ligcomfort en drukverlaging op de schouders en nek.
Prijs: €1185

Pullman Matras Silverline Excellence

Geweldig matras
Pocketvering
24cm
Matras van pocketvering dat is afgedekt met een laag soepele latex en een jute drukverdeler. Bestaat uit zeven zones voor de juiste ondersteuning op verschillende punten en ventileert zeer goed.
Prijs: €699

Pullman Matras Goldline Luxury

Latex comfortlaag
pocketvering
24cm
Voorzien van Pocket Inside, waarbij een kleine veer in de grotere pocketveren is geplaatst voor extra comfort. Afgedekt met een laag natuurlatex en paardenhaar, voor een zacht gevoel en ondersteuning.
Prijs: €1499

Tempur Matras Original 19cm

Best Verkocht
Traagschuim
19cm
Stevig traagschuim matras dat bestaat uit twee lagen, een duurzame onderlaag en een ondersteuningslaag van 8 cm dikte. Voor wie houdt van een stevig matras maar toch drukverlagende eigenschappen wil.
Prijs: €1199

Original Support Traagschuim Matras

Comfortabel Matras
Traagschuim
23cm Hoog
Het traagschuim in dit matras zorgt voor een optimale verdeling van het gewicht. Hierdoor wordt de druk op spieren en gewrichten verlaagd. Is voorzien van een laag goed ventilerend traagschuim.
Prijs: €849

Tempur Matras Hybrid Supreme 21cm

Comfortabel matras
Pocketveer
21cm
Drukverlagend pocketveer matras dat is voorzien van micro pocketveren om drukpunten op te kunnen vangen. Voorzien van een High Mobility ondersteuningslaag en hier bovenop een comfortlaag van 3 cm dikte.
Prijs: €1499

Comfort premium air koudschuim matras

Geweldig matras
koudschuim
29cm Hoog
Dik koudschuim matras met hoge ventilatie waarde voor een koele nachtrust. Stevig en verend matras dat voorzien is van drie lagen kwaliteits koudschuim en extra ventilatiekanalen voor een goede vochtafvoer.
Prijs: €899

Latex matras Carina

Anti-allergisch
Latex
21cm
Matras van anti-allergisch schuimrubber dat geschikt is voor mensen die regelmatig last hebben van pijn in hun gewrichten of spieren. Het soepele latex verlaagt de druk en biedt goede ondersteuning.
Prijs: €424

Comfort koudschuim matras

Eenvoudig en comfortabel matras
Scherp geprijsd
21cm Hoog
Comfortabel koudschuim matras met een goede prijs kwaliteit verhouding. Het koudschuim blijft vrij koel tijdens het slapen en biedt een goede ventilatie. Voorzien van blokjesprofiel voor optimale verdeling van gewicht.
Prijs: €499

Pocketveer matras Alpina Koudschuim

Uitstekende ventilatie
pocketveer
25cm
Een kern van pocketvering wordt gecombineerd met een laag comfortabel en ademend koudschuim. Dik matras dat geschikt is voor mensen met allergieën. Voorzien van inside topper die omgedraaid kan worden.
Prijs: €549