Auping Matrassen

Hoge kwaliteit

Een Auping matras hoeft niet duur te zijn. Er zijn matrassen verkrijgbaar in verschillende prijsklassen. Welke keuze u ook maakt, een matras van Auping voldoet altijd aan de kwaliteitseisen die u mag verwachten. De kwaliteit van Auping matrassen wordt met grote regelmaat getest, om er zeker van te zijn dat altijd aan de standaarden wordt voldaan. Uw matras zal jarenlang zorgen voor een optimale nachtrust en de juiste ondersteuning bieden aan uw lichaam. Om comfortabele matrassen te produceren die ventileren en het lichaam op alle plekken ondersteunen, maakt Auping voornamelijk gebruik van pocketveren en latex. Pocketveren zorgen voor een goede drukverdeling en een laag latex zorgt voor zachtheid en comfort.

Plaats uw bestelling

Op De Matraswijzer hebben we diverse Auping matrassen voor u onder elkaar gezet. Bij elk matras staan de belangrijkste kenmerken weergegeven, zoals de dikte en het slaapcomfort. Voor meer informatie over het product kunt u de beschrijving lezen. Om uw Auping matras naar keuze te kunnen bestellen, kiest u voor “Hier te koop”. U komt dan terecht op de pagina waar u uw bestelling kunt plaatsen, veilig en snel. Zodra uw nieuwe Auping matras geleverd kan worden, zal het bij u thuis bezorgd worden. De levertijd verschilt vaak per matras en hangt ervan af of het matras voorradig is of niet.

Sorteer op:

Auping Matras Maestro breeze

Dubbele Schouder Zone
Pocketveer
22cm
Biedt optimaal ligcomfort en ondersteuning. Uitgerust met 5 zones en dubbele ondersteuning in de schouderzone. Dit geeft drukverlichting aan de schouders. Gemaakt van duurzaam Latex Pura dat zorgt voor ventilatie.
Vanaf €1395

Auping Matras Cresto Breeze

Heerlijk slaapcomfort
Pocketveer
20cm
Met soepele, rekbare Pura Latex laag die zich vormt naar het lichaam.en zorgt voor ventilatie. Verkrijgbaar in Personal Support uitvoering, waardoor u individueel ligcomfort heeft in een tweepersoons matras.
Vanaf €1095

Auping Matras Vivo Breeze

Temperatuur regulerend
Pocketveer
24cm
Profiteer van alle voordelen in een matras, met optimale ventilatie en ligcomfort. Biedt vijf zones om ondersteuning te bieden aan elk lichaamsdeel, van de schouders tot de rug en heupen.
Vanaf €1595

Auping Matras Adagio

Zacht en aangenaam matras
Pocketveer
20cm
Uitgerust met Latex Perfo comfortlaag, die soepel aanvoelt en de vorm van het lichaam aanneemt. Biedt stevige ondersteuning aan de heupen en zachte ondersteuning aan de schouders.Bevat anti-allergische matrastijk.
Vanaf €745

Auping Matras Inizio

Eenvoudig en comfortabel matras
Pocketveer
18cm
Biedt drie comfortzones om de juiste ondersteuning te geven aan verschillende delen van het lichaam. Voorzien van een latex comfortlaag. Verkrijgbaar in vier verschillende varianten, van zacht tot extra stevig.
Vanaf €495