Auping Matras Adagio

Auping Matras Adagio

Prijs: €745

Ademende latex laag

Elk lichaamsdeel heeft een ander soort ondersteuning nodig en daarom is de Auping Adagio uitgerust met vijf comfortzones. Het geheel is afgedekt met een Latex Perfo laag. Dit is een laag schuimrubber waarin zeer kleine gaatjes zijn gemaakt, zodat het latex goed ventileert.
De Latex Perfo laag bestaat voor een groot deel uit natuurlijk rubber. Dit is nagenoeg vloeibaar en zorgt voor zachtheid. Daarbij is het veerkrachtig en gaat het altijd terug naar de oorspronkelijke vorm.

Drie varianten

Het Adagio matras kan worden geleverd in drie stevigheden. Dunnere mensen hebben het meeste baat bij de Soft variant. Wie een iets grover postuur heeft kiest voor een medium matras en bent u aan de zwaardere kant, dan biedt een Firm matras de meeste comfort.

Vijf zones voor comfort

De kern van de Auping Adagio bestaat uit pocketveren. Deze zijn iets minder stevig ter hoogte van de schouders en de heupen. Hierdoor krijgen deze lichaamsdelen de ruimte om iets verder weg te zakken in het matras en komt uw rug niet in een bocht te liggen.

Bescherming en hoes

De onderkant van het matras is eigenlijk nooit zichtbaar, maar voor de levensduur van het matras is het wel belangrijk dat deze zo lang mogelijk heel blijft. Daarom is er aan de onderkant een laag aangebracht van stevig vilt dat het matras beschermt tegen slijtage. Vilt ventileert daarbij ook nog eens erg goed. De Auping Adagio heeft standaard een tijk die niet afgeritst kan worden, maar kan wel besteld worden met een afritsbare hoes. Op deze manier kunt u de tijk wassen in de wasmachine.

Meer Auping Matrassen

Auping Matras Maestro breeze

Dubbele Schouder Zone
Pocketveer
22cm
Vanaf €1395

Auping Matras Cresto Breeze

Heerlijk slaapcomfort
Pocketveer
20cm
Vanaf €1095

Auping Matras Vivo Breeze

Temperatuur regulerend
Pocketveer
24cm
Vanaf €1595

Auping Matras Adagio

Zacht en aangenaam matras
Pocketveer
20cm
Vanaf €745

Auping Matras Inizio

Eenvoudig en comfortabel matras
Pocketveer
18cm
Vanaf €495