Auping Matras Inizio

Auping Matras Inizio

Prijs: €495

Comfort voor een lage prijs

De Auping Inizio is een goede keuze voor wie comfortabel wil slapen maar niet teveel wil betalen. Het matras is uitgerust met drie comfortzones en bevat een toplaag van soepel latex. Dit wordt gemaakt van rubber dat afkomstig is van de rubberboom. Het is dus een natuurlijk materiaal dat een goede veerkracht biedt en de vorm van het lichaam aan kan nemen.

Gewenste stevigheid

Voor elk lichaamsgewicht is er een matras te vinden dat de gewenste ondersteuning biedt zonder te veel druk uit te oefenen op het lichaam. De kern van de Auping Inizio kan gemaakt worden in drie verschillende hardheden. Lichte personen zullen het lekkerst liggen op een Soft matras. Mensen met een gemiddeld gewicht kunnen het beste kiezen voor de medium variant en als u aan de zware kant bent is een Firm matras de beste keuze.

Drie zones voor comfort

De drie zones in het Auping Inizio matras zorgen voor een comfortabele lighouding. In de zone waar de heupen liggen is gebruik gemaakt van een iets minder stevige veer. Deze biedt minder weerstand, waardoor de heupen verder in het matras kunnen wegzakken. Dit zorgt ervoor dat de wervelkolom rechter licht.

Matrasbescherming

Het is prettig als een matras zo lang mogelijk meegaat. Daarom is de Auping Inizio aan de onderzijde voorzien van een vilt laag. Deze stevige laag voorkomt slijtage aan de onderkant van het matras en laat voldoende lucht door voor een goede ventilatie en vochtafvoer. Het matras hoeft niet gekeerd te worden, dus u kunt het gewoon laten liggen zoals het ligt. Standaard heeft de Inizio een vaste hoes, maar het matras is ook te bestellen met afritsbare hoes. Zo kunt u deze eenvoudig in de wasmachine doen.

Meer Auping Matrassen

Auping Matras Maestro breeze

Dubbele Schouder Zone
Pocketveer
22cm
Vanaf €1395

Auping Matras Cresto Breeze

Heerlijk slaapcomfort
Pocketveer
20cm
Vanaf €1095

Auping Matras Vivo Breeze

Temperatuur regulerend
Pocketveer
24cm
Vanaf €1595

Auping Matras Adagio

Zacht en aangenaam matras
Pocketveer
20cm
Vanaf €745

Auping Matras Inizio

Eenvoudig en comfortabel matras
Pocketveer
18cm
Vanaf €495