Auping Matras Maestro breeze

Auping Matras Maestro breeze

Prijs: €1395

Zeer goede ventilatie

De Auping Maestro matras ventileert optimaal door de laag 3D breisel van 1cm. Deze structuur laat gemakkelijk lucht door, waardoor vocht direct afgevoerd kan worden en warme lucht niet blijft hangen. Om de Auping Maestro zo goed mogelijk tot zijn recht te laten komen, kunt u deze het beste gebruiken op een spiraalbodem. Deze heeft een open structuur, waardoor vocht weg kan aan de onderzijde van het matras.

Dubbele schouder zone

De Auping Maestro is voorzien van een dubbele schouder zone. Deze wordt gecreëerd door inkepingen in het 3D breisel ter hoogte van de schouders. Dit maakt het gebied bij de schouders iets zachter, waardoor de schouders de ruimte krijgen om iets verder in het matras weg te zakken dan de rest van het lichaam. Om het drukverlagende effect te verdubbelen is er een traagschuim laag op de kortere pocketveren geplaatst.

Geschikte stevigheid kiezen

Het Auping Maestro matras is verkrijgbaar in vier hardheden. Hoe stevig of zacht het matras is hangt af van de tegendruk die de pocketveren geven. Niet alleen de pocketveren bepalen de stevigheid van het matras, ook het schuim aan de randen wordt hierop aangepast. Zo is heel het matras van dezelfde hardheid. Hoe zacht een matras ook is, het is nooit de bedoeling dat het doorzakt. Het moet alle delen van het lichaam evenredig ondersteunen. Meestal geldt dat dunne mensen een soft matras nodig hebben en mensen met een stevig postuur beter Extra-Firm kunnen kiezen.

Lange levensduur

Het Auping Maestro matras is zodanig ontworpen dat deze nooit omgedraaid of gekeerd hoeft te worden. Het matras zal na verloop van tijd niet in gaan zakken op bepaalde punten en heeft een lange levensduur. Het matras is dan ook niet symmetrisch en heeft een boven en onderkant speciaal ontworpen op de verschillende lichaamsdelen. Om een duurzaam matras te creëren dat lang meegaat, is het voorzien een beschermlaag van stevig vilt. Deze laag biedt bescherming tegen de spiraalbodem en het biedt extra ventilerende eigenschappen. Het vilt is milieuvriendelijk en bij het produceren wordt weinig afval geproduceerd. De tijk van het matras kan afgeritst worden en gewassen worden in de wasmachine.

Meer Auping Matrassen

Auping Matras Maestro breeze

Dubbele Schouder Zone
Pocketveer
22cm
Vanaf €1395

Auping Matras Cresto Breeze

Heerlijk slaapcomfort
Pocketveer
20cm
Vanaf €1095

Auping Matras Vivo Breeze

Temperatuur regulerend
Pocketveer
24cm
Vanaf €1595

Auping Matras Adagio

Zacht en aangenaam matras
Pocketveer
20cm
Vanaf €745

Auping Matras Inizio

Eenvoudig en comfortabel matras
Pocketveer
18cm
Vanaf €495