Auping Matras Vivo Breeze

Auping Matras Vivo Breeze

Prijs: €1595

Auping Matras Vivo Breeze

Wie het belangrijk vindt dat zijn matras goed ventileert, maakt een goede keuze met de Auping Vivo Breeze. Dit matras kan het beste gebruikt worden op een spiraalbodem, om de ventilerende werking ten goede te komen. Door de open structuur van de spiraalbodem kan vocht snel weg. Het matras is niet alleen ventilerend, maar ook erg comfortabel met vijf comfortzones en een soepele Latex Pura laag.

Dubbele schouderzone en speciale heupzone

De Auping Vivo heeft een kern van pocketveren. Deze veren zijn korter gemaakt ter hoogte van de schouderzone en heupzone. Hierdoor krijgen deze lichaamsdelen de ruimte om verder weg te zakken in het matras, waardoor uw wervelkolom niet in een bocht ligt. Voor extra comfort en drukverlaging is op deze plekken een laagje traagschuim toegepast. De overloop van het matras in deze twee zones is geleidelijk gemaakt.

De juiste temperatuur

Tijdens het slapen is de juiste temperatuur belangrijk voor een goede nachtrust. Het Auping Vivo matras reguleert daarom continu uw lichaamstemperatuur. De tijk is voorzien van PCM, waardoor u het nooit te warm of te koud zult krijgen.

Vier stevigheden

Er zijn vier stevigheden verkrijgbaar van het Auping Vivo matras: soft, medium, firm en extra-firm. In een zacht matras zijn de veren minder stevig, waardoor ze minder tegendruk geven. Hoe zwaarder u bent, hoe meer stevigheid uw nodig heeft om goed te kunnen liggen. Een te zacht matras kan ervoor zorgen dat u te ver wegzakt, waardoor u krom komt te liggen. Dit is niet erg comfortabel. Om de kern van pocketveren heen zit een laag foam voor extra comfort. Deze foam is verkrijgbaar in twee hardheden. Bij een zacht of medium matras wordt een zachte foamrand toegepast, en bij een firm of extra-firm matras wordt een stevige schuimlaag gebruikt.

Auping Vivo gebruiksgemak

Het is uiteraard belangrijk dat een matras lekker ligt, maar daarnaast is ook het gebruiksgemak een belangrijke factor. Daarom is de Auping Vivo zo ontworpen dat deze niet meer elke maand omgedraaid hoeft te worden. De duurzame Latex Pura laag aan de bovenkant behoudt zeer lang zijn oorspronkelijke vorm. Deze zal geen verzakkingen gaan vertonen, waardoor het matras jarenlang meegaat.

Bescherming van het matras

Een speciale beschermlaag van vilt aan de onderkant van het matras beschermt het matras tegen het schuren over de spiraalbodem. Daarbij is vilt ventilerend materiaal dat de luchtstroom bevorderd. Het vilt is antraciet kleur, wat als voordeel heeft dat het weinig belastend is voor het milieu en niet snel vuil wordt. De hoes kan eenvoudig van de bovenkant van het matras af worden geritst en worden gewassen in de wasmachine. Het volume van de hoes is eenderde minder dan normaal, waardoor deze makkelijk in de wasmachine past.

Meer Auping Matrassen

Auping Matras Maestro breeze

Dubbele Schouder Zone
Pocketveer
22cm
Vanaf €1395

Auping Matras Cresto Breeze

Heerlijk slaapcomfort
Pocketveer
20cm
Vanaf €1095

Auping Matras Vivo Breeze

Temperatuur regulerend
Pocketveer
24cm
Vanaf €1595

Auping Matras Adagio

Zacht en aangenaam matras
Pocketveer
20cm
Vanaf €745

Auping Matras Inizio

Eenvoudig en comfortabel matras
Pocketveer
18cm
Vanaf €495