Goedkope Matrassen

Snel zoeken en vinden

Om snel het gewenste voordelige matras te vinden, kunt u de resultaten op verschillende manieren sorteren. Rechts bovenin kunt u kiezen of u de best aanbevolen matrassen bovenaan wilt zien in de lijst, of juist de duurste of goedkoopste matrassen. Ook kunt u selecteren op categorie, zodat u bijvoorbeeld alleen alle koudschuimmatrassen of latexmatrassen te zien krijgt. Op deze manier kunt u nog sneller het matras vinden dat het beste bij u past. De prijzen die weergegeven zijn, zijn vanaf prijzen. De uiteindelijke prijs kan variëren afhankelijk van het formaat matras dat u kiest. Dit kunt u aangeven wanneer u het matras gaat bestellen.

Direct bestellen

De goedkope matrassen die u hieronder ziet zijn van verschillende merken. Veel van de matrassen zijn normaal gesproken hoger geprijsd, maar zijn nu in de aanbieding. Zo kunt u profiteren van een kwaliteitsmatras voor een aantrekkelijke prijs. Door op “Meer info” te klikken krijgt u meer informatie en details te zien die handig kunnen zijn om de juiste keuze te maken. Heeft u het matras gevonden dat voldoet aan uw wensen? Dan klikt u op “Hier te koop”, zodat u op de pagina komt waar het matras besteld kan worden. De levertijd kan per matras verschillen en hangt er onder andere vanaf of het op voorraad is. Uw bestelde matras zal binnen de aangegeven termijn geleverd worden op het adres dat u aangeeft.

Sorteer op:

Pocketveer matras Alpina Koudschuim

Uitstekende ventilatie
pocketveer
25cm
Dik pocketvering matras met 510 pocketveren per vierkante meter. Afgedekt met een laag koudschuim voor optimaal ligcomfort en verdeeld in zeven zones voor een goede ondersteuning van het gehele lichaam.
Vanaf €449

Latex matras Carina

Anti-allergisch
Latex
21cm
Anti-allergisch matras, geschikt voor mensen die vaak last hebben van hun spieren of gewrichten. Drukpunten worden verlicht en zeven comfortzones zorgen voor een goede ondersteuning van ondermeer heupen en schouders.
Vanaf €334

Koudschuim matras Plena

Hr 50 Matras
Koudschuim
24cm
De kern van dit matras bestaat uit koudschuim, dat stevigheid biedt en een ventilerende werking heeft. Het schuim is elastisch en heeft een open structuur die zorgt voor goede vochtafvoer.
Vanaf €319

Koudschuim matras Drome

hr60
koudschuim
25cm
Dik matras van koudschuim met zeven zones die elk specifieke lichaamsdelen ondersteunen. Matras is geschikt voor lichaamsgewicht tot 150 kilo. Katoenen dubbelhoeks hoes is afneembaar en wasbaar op 60 graden.
Vanaf €519

Traagschuim matras Ergopur

7cm comfortlaag
traagschuim
21cm
Matras is opgebouwd uit een onderlaag van koudschuim met daar bovenop een laag traagschuim. Het koudschuim zorgt voor goede ondersteuning en ventilatie, terwijl het traagschuim zich naar uw lichaam vormt.
Vanaf €299

Koudschuim matras Cannes

uitstekende ventilerend
koudschuim
21cm
Matras van koudschuim dat verkrijgbaar is in de varianten soft en medium. Koudschuim biedt stevigheid en ondersteuning tijdens het slapen. Daarnaast staat het materiaal bekend om zijn goede ventilerende eigenschappen.
Vanaf €329

Pocketvering matras QUATRO

anti-allergisch
pocketveer
24cm
Dik pocketvering matras met 7 zones dat voorzien is van 300 veren per vierkante meter voor een optimale tegendruk. De hoes is vervaardigd uit Climawatt vezel, waardoor deze anti-allergisch is.
Vanaf €219

Pocketbering matras Medicaplus

7 comfortzones
pocketveer
22cm
Onderverdeeld in 7 zones die zorgen voor de juiste drukverdeling. Afdeklaag bestaat uit 3 cm koudschuim, dat zich vormt naar uw lichaam. Hoes is voorzien van verluchtingsringen die vocht afdrijven. .
Vanaf €279

Pocketvering matras Max-crown

uitstekende ventilatie
pocketveer
22cm
Matras bestaat uit 7-slags pocketveren die optimale ondersteuning bieden tot ongeveer 85 kilo lichaamsgewicht. Voorzien van een volschuim omranding en een afneembare hoes die gewassen kan worden op 40 graden.
Vanaf €159

Koudschuim matras Max

hr40
koudschuim
22cm
Anti-allergisch koudschuim matras dat zich snel vormt naar uw lichaam en drukverlagend werkt. Koudschuim is materiaal dat zorgt voor een koele slaapervaring, omdat het ademend is. Hoes kan gewassen worden.
Vanaf €159