Koudschuim matras Plena

Koudschuim matras Plena

Prijs: €319

Veerkrachtige koudschuim kern

Plena is een koudschuim matras met een vrij hoge densiteit (HR-50), wat het matras extra veerkrachtig maakt. Koudschuim is een materiaal dat zich naar het lichaam vormt zonder in te zakken. Het biedt optimaal ligcomfort voor iedereen tot een lichaamsgewicht van 140 kilo. Het matras is zeer flexibel en kan hierdoor gebruikt worden op een vaste bedbodem, maar ook op verstelbare bodems. Om de ventilerende eigenschappen van het koudschuim te versterken, is het matras voorzien van een tijk die gevuld is met speciaal thermotique materiaal. Met 24 centimeter is de Plena vrij dik. Om het comfort te verhogen bestaat het matras uit zeven zones. Het is geschikt voor mensen die snel een allergische reactie hebben.

Ligcomfort voor elk lichaamstype

Koudschuim is een materiaal dat voor iedereen veel slaapcomfort biedt. De open structuur van het schuim zorgt ervoor dat transpiratievocht direct afgevoerd kan worden. Ook ventileert het koudschuim goed doordat er constant verplaatsing van lucht is. Koudschuim is stevig maar ook soepel en biedt de gewenste ondersteuning van het lichaam op specifieke punten. Een ander prettig voordeel is dat huisstofmijt zich er niet heel erg in thuis voelt. U heeft dus altijd een fris matras.

Juiste hardheid kiezen

Niet iedereen heeft baat bij een zacht of juist een stevig matras. Daarom heeft u met het Plena matras de keuze uit een standaard of een stevige variant. Om de juiste keuze te maken, neemt u natuurlijk uw eigen voorkeur in overweging. Een andere belangrijke factor is uw gewicht. Over het algemeen wordt een standaard matras geadviseerd voor mensen met een lichaamsgewicht tot 80 kilo. Als u 80 kilo of zwaarder bent, dan is de stevige variant een betere keuze voor optimaal ligcomfort en ondersteuning.

Goedkope Matrassen

Pocketveer matras Alpina Koudschuim

Uitstekende ventilatie
pocketveer
25cm
Vanaf €449

Latex matras Carina

Anti-allergisch
Latex
21cm
Vanaf €334

Koudschuim matras Plena

Hr 50 Matras
Koudschuim
24cm
Vanaf €319

Koudschuim matras Drome

hr60
koudschuim
25cm
Vanaf €519

Traagschuim matras Ergopur

7cm comfortlaag
traagschuim
21cm
Vanaf €299

Koudschuim matras Cannes

uitstekende ventilerend
koudschuim
21cm
Vanaf €329

Pocketvering matras QUATRO

anti-allergisch
pocketveer
24cm
Vanaf €219

Pocketbering matras Medicaplus

7 comfortzones
pocketveer
22cm
Vanaf €279

Pocketvering matras Max-crown

uitstekende ventilatie
pocketveer
22cm
Vanaf €159

Koudschuim matras Max

hr40
koudschuim
22cm
Vanaf €159