Latex matras Carina

Latex matras Carina

Prijs: €334

Punt-elastisch latex matras

Carina is een punt-elastisch latex matras, wat inhoudt dat het druk opvangt op specifieke plekken door de juiste tegendruk te geven. Dit maakt dat dit matras geschikt is voor mensen die snel last hebben van hun spieren of gewrichten. Het matras heeft een dikte van 21 centimeter en is verdeeld in zeven comfortzones. Deze zones zorgen onder meer voor een optimale ondersteuning van de heupen en de schouders. Dit matras is bij uitstek geschikt voor mensen met allergieën en kan belast worden tot 120 kilo lichaamsgewicht.

Veerkrachtig schuimrubber

Het Carina matras is gemaakt van schuimrubber (latex) dat veerkrachtig is en hierdoor de gewenste steun aan het lichaam biedt. Zwaardere lichaamsdelen zoals de heupen en de schouders, zakken net iets verder weg in het matras, waardoor de wervelkolom recht kom te liggen en ontlast wordt. Dit geeft het gewenste effect voor zowel zijslapers als rugslapers. U zult hierdoor niet wakker worden met klachten in de nek of rug. Nog een voordeel van het Carina matras is dat het materiaal vochtregulerend werkt en goed ventileert. Dit is te danken aan de ventilatiekanalen in het latex. Latex matrassen zijn ook nog eens hygiënisch, omdat ze de groei van bacteriën tegengaan.

Kies uw stevigheid

Niet iedereen is hetzelfde en daarom komt latex matras Carina in een standaard en een stevige uitvoering. U kiest het juiste matras aan de hand van uw voorkeur, maar ook lichaamsgewicht is een belangrijk aspect. Voor een optimale ondersteuning en comfort is het standaard matras de goede keuze als u minder dan 80 kilo weegt. Wie zwaarder is kan beter kiezen voor het stevige matras. Het matras kan aan beide zijden beslapen worden en beschikt over een afritsbare tijk.

Goedkope Matrassen

Pocketveer matras Alpina Koudschuim

Uitstekende ventilatie
pocketveer
25cm
Vanaf €449

Latex matras Carina

Anti-allergisch
Latex
21cm
Vanaf €334

Koudschuim matras Plena

Hr 50 Matras
Koudschuim
24cm
Vanaf €319

Koudschuim matras Drome

hr60
koudschuim
25cm
Vanaf €519

Traagschuim matras Ergopur

7cm comfortlaag
traagschuim
21cm
Vanaf €299

Koudschuim matras Cannes

uitstekende ventilerend
koudschuim
21cm
Vanaf €329

Pocketvering matras QUATRO

anti-allergisch
pocketveer
24cm
Vanaf €219

Pocketbering matras Medicaplus

7 comfortzones
pocketveer
22cm
Vanaf €279

Pocketvering matras Max-crown

uitstekende ventilatie
pocketveer
22cm
Vanaf €159

Koudschuim matras Max

hr40
koudschuim
22cm
Vanaf €159