Pocketveer matras Alpina Koudschuim

Pocketveer matras Alpina Koudschuim

Prijs: €449

Inside koudschuim topper

Alpina is een dik en comfortabel matras met pocketvering. Het matras heeft een royale dikte van 25 en is voorzien van 510 pocketveren per m2. Voor extra ligcomfort heeft dit matras een inside koudschuim topper. Koudschuim heeft de eigenschap dat het de vorm van het lichaam volgt en daarbij zorgt de open structuur voor veel ventilatie. Nog een voordeel van de topper is dat deze van het matras kan worden gehaald, zodat deze eenvoudig kan worden gelucht of verwisseld. Het matras is verdeeld in zeven comfortzones voor gebalanceerde ondersteuning op elk vlak. Om het ventilerend vermogen van het matras te verhogen, bestaat de vulling van de tijk uit speciale climawatt. Het matras is ook geschikt voor mensen die snel last hebben van een allergische reactie.

Stabiel ligcomfort en ondersteuning

Het Alpina matras is een matras die bestaat uit honderden pocketveren. Dit zijn veren in een soort omhulsel die los van elkaar kunnen bewegen, maar ook samenwerken om de juiste ondersteuning te bieden op specifieke plekken. Pocketvering matrassen geven hierdoor een stabiel en drukverlagend ligcomfort. Een ander voordeel is dat de open ruimtes in het matras zorgen voor een goede luchtstroom. Hierdoor wordt het klimaat geregeld en zult u het niet snel te warm of te koud hebben in bed. Om het matras extra comfortabel te maken is het opgedeeld in zeven comfortzones.

Twee varianten

Het Alpina pocketvering matras kan besteld worden in twee varianten; standaard of stevig. De keuze voor het juiste matras is afhankelijk van verschillende factoren. Het hangt af van uw individuele wensen, maar ook uw gewicht is van belang. Een zacht matras kan prettig zijn, maar u wilt ook niet te ver wegzakken. Als richtlijn wordt geadviseerd dat u met een lichaamsgewicht onder de 80 kilo het beste een standaard matras kunt kiezen. BEnt u zwaarder dan 80 kilo, dan is een stevig matras een betere keuze.

Goedkope Matrassen

Pocketveer matras Alpina Koudschuim

Uitstekende ventilatie
pocketveer
25cm
Vanaf €449

Latex matras Carina

Anti-allergisch
Latex
21cm
Vanaf €334

Koudschuim matras Plena

Hr 50 Matras
Koudschuim
24cm
Vanaf €319

Koudschuim matras Drome

hr60
koudschuim
25cm
Vanaf €519

Traagschuim matras Ergopur

7cm comfortlaag
traagschuim
21cm
Vanaf €299

Koudschuim matras Cannes

uitstekende ventilerend
koudschuim
21cm
Vanaf €329

Pocketvering matras QUATRO

anti-allergisch
pocketveer
24cm
Vanaf €219

Pocketbering matras Medicaplus

7 comfortzones
pocketveer
22cm
Vanaf €279

Pocketvering matras Max-crown

uitstekende ventilatie
pocketveer
22cm
Vanaf €159

Koudschuim matras Max

hr40
koudschuim
22cm
Vanaf €159