Koudschuim Matrassen

Geschikt voor iedereen

Koudschuim matrassen worden veel gebruikt in ziekenhuizen, omdat het materiaal in deze omstandigheden veel voordelen biedt. Zo kan het veel gewicht aan zonder te vervormen of in te zakken. Daarnaast kan het goed gereinigd worden. Door het ventilerende vermogen is het ook comfortabel voor mensen die heel de dag in bed moeten liggen. Ook voor normaal dagelijks gebruik zijn dit eigenschappen die erg prettig zijn van een matras. Daarbij komt dat koudschuim anti-allergeen is, wat erg prettig is voor mensen met allergieën. Koudschuim matrassen zijn eigenlijk voor iedereen geschikt. De enige mensen voor wie koudschuim misschien niet ideaal is, zijn mensen die het erg snel koud hebben. Koudschuim zal nooit erg veel warmte vasthouden door de ventilerende eigenschappen.

Kies uw koudschuim matras

In ons overzicht vindt u een aantal koudschuim matrassen van het merk Royal Health Foam. Dit merk is specifiek gericht op het produceren van kwalitatief goede schuim matrassen. Daarnaast ziet u verschillende koudschuim matrassen van andere merken, in verschillende prijsklassen. Wanneer u het gewenste matras heeft gevonden, kunt u dit direct online bestellen. Het wordt dan zo snel mogelijk geleverd op het door u aangegeven adres.

Sorteer op:

Perfection koudschuim matras

Geweldig matras
Koudschuim
29cm Hoog
Extra dik matras van verend koudschuim vlechtwerk met ventilatiekanalen voor extra frisheid. Biedt flexibiliteit en extra soepele zones ter hoogte van de hielen en de schouders voor een goede lighouding.
Vanaf €1589

Comfort koudschuim matras

Eenvoudig en comfortabel matras
Scherp geprijsd
21cm Hoog
Ademend matras van koudschuim dat bestaat uit een blokjesprofiel. Dit zorgt voor een extra goede drukverdeling en een goede ventilatie. Heeft en stevig heupgedeelte en een extra soepel schouder gedeelte.
Vanaf €479

Comfort premium air koudschuim matras

Geweldig matras
koudschuim
29cm Hoog
Koel en stevig matras dat is opgebouwd uit drie lagen ademend koudschuim. Bevat ventilatiekanalen voor een extra goede ventilatie en vochtafvoer. Verminderd druk op de schouders door de flexibele schouderzone.
Vanaf €879

Evolution koudschuim ballenmatras

Prettig Matras
Goede ondersteuning
25cm Hoog
Dit ademende koudschuim matras bevat een speciale structuur van koudschuim ballen. Dit zorgt voor een goede luchtstroom door de tussenruimtes en heeft een drukverlagende werking. Verkrijgbaar met 100% Organic tijk.
Vanaf €1079

Comfort de luxe koudschuim matras

Goede kwaliteit
ventilatielaag
24cm Hoog
Koel en drukverlagend matras dat bestaat uit twee 3D-geprofileerde koudschuim lagen. Het blokjesprofiel zorgt voor een goede verdeling van de druk over het gehele lichaam. Voelt zacht en soepel aan.
Vanaf €629

Pocketveer matras Alpina Koudschuim

Uitstekende ventilatie
pocketveer
25cm
Dik matras met een kern van pocketveren en een buitenlaag van koudschuim. Bevat 510 pocketveren per m2 en is opgedeeld in 7 comfortzones voor een optimale drukverdeling op het lichaam.
Vanaf €449

Koudschuim matras Plena

Hr 50 Matras
Koudschuim
24cm
Flexibel matras met een kern van ademend koudschuim dat de vorm van het lichaam aanneemt onder invloed van de druk die uitgeoefend wordt. De sponsstructuur zorgt voor een goede vochtafvoer.
Vanaf €319

Koudschuim matras Drome

hr60
koudschuim
25cm
Dik koudschuim matras met een hoge densiteit dat bestaat uit 7 zones. Het materiaal heeft een open structuur dat zorgt voor een goede ventilatie. Hierdoor voelt het matras koel aan.
Vanaf €519

Koudschuim matras Cannes

uitstekende ventilerend
koudschuim
21cm
Matras met een kern van 18 cm dik koudschuim dat ventilerende eigenschappen heeft. Verkrijgbaar in een zachte en medium uitvoering. Hoes is afritsbaar en kan gewassen worden op hoge temperatuur.
Vanaf €329

Koudschuim matras Max

hr40
koudschuim
22cm
Anti-allergisch matras van koudschuim dat stevige ondersteuning biedt en optimaal ventileert. Bestaat uit 18 cm koudschuim. De afritsbare hoes is gemaakt van anti-allergische polyester en kan afgeritst en gewassen worden.
Vanaf €159