Comfort premium air koudschuim matras

Comfort premium air koudschuim matras

Prijs: €879

Hoge Kwaliteit koudschuim

Voor wie het hoogste slaapcomfort belangrijk vindt, is het Comfort Premium Air koudschuim matras een goede keuze. Het is een dik en vrij stevig matras dat de gewenste veerkracht biedt en fris aanvoelt. Dit matras lijkt op het Comfort de Luxe matras, maar is een nog betere uitvoering hiervan. Het biedt nog meer luxe en comfort. Dit komt onder andere door de dikte van het matras. Daarbij is het opgebouwd uit drie lagen hoge kwaliteit koudschuim en zijn er extra ventilatiekanalen aangebracht voor een goede vochtafvoer. Het is niet voor niets drie jaar op rij uitgeroepen tot beste koudschuim matras.

Hoge densiteit voor ondersteuning

Koudschuim is er in verschillende soorten densiteit, ofwel dichtheid. De densiteit van de Comfort Premium Air heeft een waarde van HR-60, wat erg hoog is. Dit betekent dat het een zeer goede ondersteuning en stabiliteit biedt. De densiteit van de onderlaag en de bovenlaag van dit matras ligt nog hoger, HR-65. Dit is de beste kwaliteit koudschuim die er is en zorgt voor veel comfort. Het hoge ventilerende vermogen van dit matras zorgt voor koelte gedurende de nacht. Daarbij blijft het matras altijd droog omdat vocht direct afgevoerd wordt. De extra flexibele schouderzone zorgt voor drukverlaging op de schouders. In dit matras is alleen lijm op waterbasis gebruikt.

Tencel® tijk voor natuurlijke frisheid

Het is prettig als de hoes van uw matras uit natuurlijke materialen bestaat. Daarom is de Comfort Premium Air voorzien van een Tencel tijk die royaal gewatteerd is voor optimaal ligcomfort. De tijk voelt zacht aan en zorgt voor een fris bed. Het materiaal ventileert goed en is snel droog, waardoor u nooit in een vochtig bed ligt. Tencel heeft van nature een antibacteriële werking, waardoor de toevoeging van chemische middelen niet nodig is.

Alle bedbodems voldoen

Een goede bedbodem is van belang om het comfort van uw matras tot zijn recht te laten komen. Daarnaast zorgt het voor een ergonomisch verantwoorde lighouding. Het Comfort Premium Air koudschuim matras is geschikt voor elk soort bedbodem. Kies daarom een bedbodem die voldoet aan uw eisen en die de levensduur van het matras verlengt. U krijgt bij Royal Health Foam in ieder geval 10 jaar volledige garantie op uw matras. Ook profiteert u van 45 proeftijd voordat u een definitieve keuze maakt.

Te bestellen in elk formaat

Het Comfort Premium Air koudschuim matras kan besteld worden in elke gewenste maat. Naast alle standaard maten kan het matras ook volledig voor u op maat worden gemaakt. Dit is prettig als u bijvoorbeeld langer bent dan gemiddeld, of maar beperkte ruimte heeft in de slaapkamer.

Koudschuim Matrassen

Perfection koudschuim matras

Geweldig matras
Koudschuim
29cm Hoog
Vanaf €1589

Comfort koudschuim matras

Eenvoudig en comfortabel matras
Scherp geprijsd
21cm Hoog
Vanaf €479

Comfort premium air koudschuim matras

Geweldig matras
koudschuim
29cm Hoog
Vanaf €879

Evolution koudschuim ballenmatras

Prettig Matras
Goede ondersteuning
25cm Hoog
Vanaf €1079

Comfort de luxe koudschuim matras

Goede kwaliteit
ventilatielaag
24cm Hoog
Vanaf €629

Pocketveer matras Alpina Koudschuim

Uitstekende ventilatie
pocketveer
25cm
Vanaf €449

Koudschuim matras Plena

Hr 50 Matras
Koudschuim
24cm
Vanaf €319

Koudschuim matras Drome

hr60
koudschuim
25cm
Vanaf €519

Koudschuim matras Cannes

uitstekende ventilerend
koudschuim
21cm
Vanaf €329

Koudschuim matras Max

hr40
koudschuim
22cm
Vanaf €159