Evolution koudschuim ballenmatras

Evolution koudschuim ballenmatras

Prijs: €1079

Zachte ondersteuning

Het Evolution ballenmatras is geen doorsnee koudschuim matras. Er is een speciale techniek toegepast waarbij het matras is voorzien van 84 koudschuim ballen. Het bestaat dus niet uit een groot blok koudschuim. Dit heeft als voordeel dat de drukverlagende en ventilerende werking van het koudschuim wordt versterkt. Tussen de ballen zitten ruimtes die zorgen voor luchtverplaatsing. Dit zorgt voor de juiste tegendruk en een zeer goede ventilatie.

Frisse slaapervaring

Voor nog meer ventilatie is het Evolution matras niet alleen voorzien van koudschuim ballen, maar zijn ook ventilatiekanalen geplaatst. Deze bevinden zich in de open ruimtes tussen de ballen. De ventilatiekanalen zorgen voor een goede afvoer van transpiratie vocht. Hierdoor ligt u altijd prettig op een droog en fris matras.

Comfort op elke bedbodem

Het Evolution matras biedt een zeer hoog comfort en ventilatie op elke bedbodem. Een bedbodem heeft echter wel invloed op hoe het matras aanvoelt. Een stevige bedbodem zorgt ervoor dat het matras ook iets steviger aan zal voelen. Een bedbodem van goede kwaliteit draagt bij aan een optimale lighouding. Dit is belangrijk voor een goede nachtrust en ook om uitgerust weer wakker te worden.

Optie voor 100% Organic tijk

Als u het belangrijk vindt dat de hoes van uw matras uit organisch materiaal bestaat, dan kunt u ervoor kiezen om uw Evolution matras te bestellen met 100% Organic tijk. Voor €117,- extra krijgt u dan een tijk die volledig bestaat uit katoen. Dit zorgt voor een goede vochtopname en geeft een droog en koel bed. U kunt ervan op aan dat de tijk vrij is van gifstoffen en GOTS gecertificeerd is, wat een prettig idee is.

Bestel de gewenste maat

Het Evolution koudschuim matras kan door Royal Health Foam geleverd worden in alle formaten. Heeft u een formaat in gedachten dat niet binnen de reguliere maten valt? Dan kan het matras ook speciaal voor u geproduceerd worden in de gewenste maat. U krijgt standaard 10 jaar garantie op uw Evolution matras en kunt 45 dagen gratis proefliggen.

Koudschuim Matrassen

Perfection koudschuim matras

Geweldig matras
Koudschuim
29cm Hoog
Vanaf €1589

Comfort koudschuim matras

Eenvoudig en comfortabel matras
Scherp geprijsd
21cm Hoog
Vanaf €479

Comfort premium air koudschuim matras

Geweldig matras
koudschuim
29cm Hoog
Vanaf €879

Evolution koudschuim ballenmatras

Prettig Matras
Goede ondersteuning
25cm Hoog
Vanaf €1079

Comfort de luxe koudschuim matras

Goede kwaliteit
ventilatielaag
24cm Hoog
Vanaf €629

Pocketveer matras Alpina Koudschuim

Uitstekende ventilatie
pocketveer
25cm
Vanaf €449

Koudschuim matras Plena

Hr 50 Matras
Koudschuim
24cm
Vanaf €319

Koudschuim matras Drome

hr60
koudschuim
25cm
Vanaf €519

Koudschuim matras Cannes

uitstekende ventilerend
koudschuim
21cm
Vanaf €329

Koudschuim matras Max

hr40
koudschuim
22cm
Vanaf €159