Latex Matrassen

Warm en drukverlagend

Een latexmatras kunt u het beste gebruiken in combinatie met een lattenbodem of schotelbodem. Dit zorgt voor de beste ventilatie en zorgt ervoor dat lichaamsvocht weg kan. Een latex matras is een goede keuze als u op zoek bent naar een soepel matras dat voldoende ondersteuning biedt. Een ander voordeel is dat het materiaal goed warmte vasthoudt, wat het geschikt maakt voor mensen die het snel koud hebben. Latex is ook geschikt voor mensen die klachten hebben aan de gewrichten, omdat het drukverlagend werkt. Ook als u snel last heeft van allergieën kunt u het beste kiezen voor een latex matras.

Vindt uw latex matras

In het overzicht hieronder vindt u verschillende latex matrassen van diverse merken. Latex matrassen zijn over het algemeen niet te hoog geprijsd, zodat u altijd een matras kunt vinden dat binnen uw budget past. Een latex matras gaat vrij lang mee, omdat het materiaal niet erg slijtage gevoelig is en lang zijn oorspronkelijke vorm behoudt. Wilt u meer weten over een matras? Kies dan voor de blauwe knop met “Meer info”, zodat u een beschrijving krijgt van het matras. Heeft u een matras gevonden dat voldoet aan uw criteria? Dan kunt u het direct bestellen en laten bezorgen op het gewenste adres. U hoeft alleen maar te klikken op de knop “Hier te koop”, zodat u op de pagina terecht komt waar u de bestelling kunt plaatsen.

Sorteer op:

Latex matras Carina

Anti-allergisch
Latex
21cm
Matras dat geschikt is voor mensen met allergien en mensen die vaak last hebben van hun spieren of gewrichten. Vangt de druk op waar nodig en biedt de gewenste ondersteuning.
Vanaf €334

Saffier Pocketvering Latex Matras

Goede vochtdoorlatendheid
Latex
22cm
Matras met bovenlaag van natuurlatex dat opgebouwd is uit zeven comfortzones voor de gewenste ondersteuning. Voorzien van luchtroosters aan de zijkanten voor optimale ventilatie. De tijk is afritsbaar en wasbaar.
Vanaf €525

Latex Matras Dora SG 72

5 Comfortzones
Latex
17cm
Latex matras opgebouwd uit vijf verschillende zones voor een goede ondersteuning en comfort. De kern van het matras bestaat uit pocketvering voor een optimale drukverdeling. De tijk kan gewassen worden.
Vanaf €299

Latex Matras Crown

7 Comfortzones
Latex
20cm
Latex matras dat bestaat uit 7 aparte zones die zorgen voor de gewenste drukverdeling. Opgebouwd uit een combinatie van latex in de kern en natuurlatex aan de onderkant en bovenkant.
Vanaf €469

Latex matras Bora

5 comfortzones
latex
17cm
Matras met een kern die volledig uit latex bestaat. Opgedeeld in 5 zones die elk ondersteuning bieden aan een specifiek gedeelte van het lichaam. Hoes kan worden afgeritst en gewassen.
Vanaf €299

Latex matras Athena

7comfortzones
Latex
20cm
Latex matras van gemiddelde hardheid met een kern van latex in een binnenhoes van tricot. Bestaat uit 7 zones die op verschillende plekken voor de gewenste drukverlaging en steun zorgt.
Vanaf €469