Leen Bakker matrassen

100 dagen op proef

Het is erg belangrijk om er zeker van te zijn dat u het juiste matras aanschaft. U moet hier immers een aantal jaren lekker op kunnen slapen voor een optimale nachtrust. Daarom heeft u bij Leen Bakker de mogelijkheid om uw matras 100 dagen uit te proberen. Mocht het matras toch niet naar wens zijn, dan kunt u deze zelf retourneren of laten ophalen. U kunt het matras ook ruilen voor een ander matras. De 100 dagen op proef gelden niet voor alle matrassen van Leen Bakker, maar alleen voor de Dormeo collectie. Mocht u het Dormeo matras willen ruilen, dan kunt u eventueel wel kiezen om het te vervangen met een matras uit een andere collectie van Leen Bakker. Afhankelijk van een aantal factoren kunt u op matrassen van Leen Bakker drie tot tien jaar garantie verwachten.

Plaats uw bestelling

Heeft u in ons overzicht het matras gevonden dat voldoet aan uw wensen? Dan kunt u dit bestellen door op de knop “Hier te koop” te klikken. U komt dan op de pagina waar u uw bestelling kunt plaatsen. Wanneer u voor 22.00 uur uw matras bestelt bij Leen Bakker, dan kan deze, mits het matras op voorraad is, al de volgende dag geleverd worden op het gewenste adres. U heeft de optie om zelf een bezorgdatum te kiezen die u het beste uit komt. Deze kunt u aangeven tijdens het bestelproces.
Sorteer op:

Dormeo matras Air Comfort Plus

Bekend van TV
pocketvering
23cm
Extra ventilerend matras dat het teveel aan warmte constant afvoert voor een koele slaapervaring. Verdeeld in drie comfortzones voor de juiste ondersteuning op verschillende plekken. Hoes wasbaar op 30 graden.
Vanaf €

Dormeo matras Air Lux Plus

Soepel ligcomfort
pocketvering
27cm
Binnenveringsmatras met laag traagschuim in de hoes voor extra soepel ligcomfort. Speciale achthoekige Octaspring veren bieden de gewenste ondersteuning en zorgen daarnaast voor een optimale ventilatie door heel het matras.
Vanaf €

Dormeo matras iMemory S Plus

Zeer comfortabel
pocketvering
20cm
Matras is aanpasbaar aan specifieke slaapwensen door het te keren en te draaien. Kan op acht manieren gebruikt worden met verschillende variaties in stevigheid en ondersteuning. Voorzien van laag traagschuim.
Vanaf €

Dormeo matras Air Select Plus

Ademt 6 maal beter
pocketvering
23cm
Ademend matras voor optimale ventilatie tijdens het slapen. Voorzien van achtkantige veren die zorgen voor de gewenste ondersteuning. De hoes bevat een laag traagschuim voor extra soepelheid en drukverlagend comfort.
Vanaf €

Dormeo matras Fresh Prima

Stevig Ligcomfort
pocketvering
18cm
Een combinatie van technologieën zorgt ervoor dat dit matras de gewenste ondersteuning en ventilatie biedt. Octaspring vering geeft stevigheid zonder tegendruk en geheugenschuim neemt de vorm van het lichaam aan.
Vanaf €

Matras Supreme

7 comfortzones
pocketvering
25cm
Zeven comfortzones zorgen voor de juiste ondersteuning van elk afzonderlijk lichaamsdeel. Afdeklaag bestaat uit gel-cool-traagschuim. Dit neemt de vorm van het lichaam aan en zorgt dat overtollige warmte wordt afgevoerd.
Vanaf €

Pocketveringmatras Prestige

7 comfortzones
pocketvering
24CM
Dit pocketveringmatras is opgedeeld in zeven verschillende zones die de juiste ondersteuning bieden aan het hele lichaam. De afdeklaag bestaat uit koudschuim, wat zorgt voor goede circulering van de lucht.
Vanaf €