Dormeo matras iMemory S Plus

Dormeo matras iMemory S Plus

Prijs: €

Aanpasbaar op uw wensen

Het iMemory S Plus Matras van Dormeo heeft de speciale eigenschap dat het aangepast kan worden aan uw slaapwensen en uw lighouding. Dit komt omdat het is opgebouwd uit verschillende delen en dichtheden. Hierdoor kan het op acht verschillende manieren gebruikt worden. Een speciale duo-kern met twee dichtheden zorgt ervoor dat u voor meer of minder stevigheid kunt kiezen. Er zijn vier verschillende stevigheden en elk soort stevigheid kent twee soorten ondersteuning. Het matras is voorzien van Ecocell lagen. Het schuim aan de bovenzijde is vrij stevig, terwijl het aan de onderkant soepeler wordt. Op deze manier kunt u kiezen hoe u het lekkerst ligt.

Kies uw ligcomfort

Ook de hoes van de matras kan gekeerd worden, zodat de hardheid van het matras aangepast kan worden. De hoes is voorzien van een laagje memory foam dat zich naar het lichaam vormt voor optimale drukverlaging. De bovenkant en de onderkant van het matras bieden een andere ondersteuning. Om deze aan te passen kunt u het matras in de lengte draaien. Het Ecocell schuim in de iMemory S Plus biedt de juiste steun aan het lichaam en zorgt voor een goede verdeling van het gewicht. De rug komt niet in een bocht te liggen, waardoor deze niet belast wordt. Het schuim is zeer elastisch en biedt de juiste tegendruk op verschillende plekken van het lichaam. Octaspring schuim is een ander soort schuim dat is toegepast in dit matras. Het is 3D schuim, dat meebeweegt met het lichaam en zich hierop aanpast. Het biedt hierdoor een stevige ondersteuning, maar voelt wel zacht aan.

Hygiënische matrashoes

De hoes van het matras is voorzien van speciaal Climate vezel. Dit materiaal is lucht en vochtdoorlatend, waardoor het snel droogt. De hoes gaat bacteriën en huisstofmijt tegen, door de behandeling met CleanEffect. U heeft 100 dagen de tijd om dit matras uit te proberen, zodat u kunt bepalen op het de juiste keuze is.

Leen Bakker matrassen

Dormeo matras Air Comfort Plus

Bekend van TV
pocketvering
23cm
Vanaf €

Dormeo matras Air Lux Plus

Soepel ligcomfort
pocketvering
27cm
Vanaf €

Dormeo matras Air Select Plus

Ademt 6 maal beter
pocketvering
23cm
Vanaf €

Dormeo matras Fresh Prima

Stevig Ligcomfort
pocketvering
18cm
Vanaf €

Matras Supreme

7 comfortzones
pocketvering
25cm
Vanaf €

Pocketveringmatras Prestige

7 comfortzones
pocketvering
24CM
Vanaf €