Matras Supreme

Matras Supreme

Prijs: €

Pocketvering met 7 zones

Het Supreme matras is een pocketvering matras dat is verdeeld in zeven comfortzones. De toplaag van het matras bestaat uit traagschuim, wat het extra comfortabel maakt. Deze combinatie zorgt voor de juiste verdeling van druk op het lichaam en biedt overal de nodige ondersteuning.

Traagschuim met geldeeltjes

Het speciale Gel Cool traagschuim dat gebruikt is in de Supreme heeft een hoge dichtheid en neemt perfect de vorm van het lichaam aan. Dit geeft een ontspannend effect, waardoor spieren worden ontlast en ook de rug. In het traagschuim zijn duizenden zeer kleine geldeeltjes verwerkt, wat het extra veerkrachtig en soepel maakt. Deze geldeeltjes kunnen ook warmte opnemen en afvoeren, waardoor het matras koel blijft aanvoelen gedurende de nacht.

Zeven zones van comfort

Het Supreme matras heeft een kern van pocketvering, wat inhoudt dat alle veren apart van elkaar in hoesjes zitten, maar wel met elkaar verbonden zijn. Zo kunnen de veren op zichzelf heen en weer bewegen, maar vormen ze ook een geheel. De verdeling van het matras in zeven zones biedt alle delen van het lichaam een evenwichtige ondersteuning. Het matras is symmetrisch, zodat het met regelmaat omgedraaid kan worden. Dit verlengt de levensduur van het Supreme matras.

Hoes en bodem

De Supreme is voorzien van een hoes die eraf gehaald kan worden en gewassen kan worden op 40 graden. Het matras kan gebruikt worden op veel soorten bedbodems. Het biedt het gewenste comfort op een lattenbodem, boxspring, spiraalbodem, gaatjesbodem en is ook geschikt voor een verstelbare bodem. Het matras is belastbaar tot 150 kilo lichaamsgewicht. Het matras kan niet worden teruggebracht uit hygiënisch oogpunt. Om te bepalen welk matras het beste bij u past, heeft Leen Bakker een speciale matraswijzer.

Leen Bakker matrassen

Dormeo matras Air Comfort Plus

Bekend van TV
pocketvering
23cm
Vanaf €

Dormeo matras Air Lux Plus

Soepel ligcomfort
pocketvering
27cm
Vanaf €

Dormeo matras iMemory S Plus

Zeer comfortabel
pocketvering
20cm
Vanaf €

Dormeo matras Air Select Plus

Ademt 6 maal beter
pocketvering
23cm
Vanaf €

Dormeo matras Fresh Prima

Stevig Ligcomfort
pocketvering
18cm
Vanaf €

Pocketveringmatras Prestige

7 comfortzones
pocketvering
24CM
Vanaf €