Pocketveringmatras Prestige

Pocketveringmatras Prestige

Prijs: €

Dik en soepel pocketvering matras

Het Prestige matras is een pocketvering matras met zeven comfortzones. Het is voorzien van speciale 6-slags pocketvering en bevat 240 veren per vierkante meter, voor een goede ondersteuning. De afdeklaag bestaat uit koudschuim voor een hoog ligcomfort en goede ventilatie. Het matras is met 24 centimeter vrij hoog en het heeft een soepel gevoel.

Symmetrische comfortzones

De Prestige bestaat uit zeven comfortzones voor een evenredige ondersteuning van het hele lichaam. De verschillende zones zijn gecreëerd door middel van pocketveren die afzonderlijk van elkaar kunnen bewegen voor de juiste drukverdeling en steun op specifieke punten. Ook zorgen de veren in het matras voor ruimtes die voor een goede ventilatie zorgen en waardoor het vocht afgevoerd kan worden. Het matras is symmetrisch opgebouwd, zodat het op beide kanten beslapen kan worden. Dit geeft u de mogelijkheid om het regelmatig te keren, voor een langere levensduur.

Afdeklaag van koudschuim

Het Prestige matras is afgedekt met een laag koudschuim. Dit materiaal is ondersteunend en ademend. Daarbij is het geschikt voor mensen met allergieën en is het zeer elastisch. Eventueel transpiratievocht wordt door de open structuur van het schuim direct afgevoerd. Koudschuim is een duurzaam materiaal dat jarenlang meegaat zonder vorm te verliezen.

Levensduur en gebruik

Voor een extra lange levensduur is het aan te raden om het matras regelmatig te keren en om een matrasbeschermer te gebruiken. Het matras biedt het meeste comfort op een lattenbodem met minstens 26 latten, een spiraalbodem, gaatjesbodem of boxspring. Ook op verstelbare bedbodems kan dit matras gebruikt worden. Het matras kan worden belast tot 150 kg. Uit het oogpunt van gezondheid kan het niet worden geruild of teruggebracht. Op de website van Leen Bakker kunt u met behulp van een speciale matraswijzer het matras kiezen dat aan uw wensen voldoet.

Leen Bakker matrassen

Dormeo matras Air Comfort Plus

Bekend van TV
pocketvering
23cm
Vanaf €

Dormeo matras Air Lux Plus

Soepel ligcomfort
pocketvering
27cm
Vanaf €

Dormeo matras iMemory S Plus

Zeer comfortabel
pocketvering
20cm
Vanaf €

Dormeo matras Air Select Plus

Ademt 6 maal beter
pocketvering
23cm
Vanaf €

Dormeo matras Fresh Prima

Stevig Ligcomfort
pocketvering
18cm
Vanaf €

Matras Supreme

7 comfortzones
pocketvering
25cm
Vanaf €