Pocketvering Matrassen

Afdeklaag voor comfort

Ook de afdeklaag die wordt gebruikt heeft invloed op het ligcomfort van het pocketvering matras. Deze kan bestaan uit verschillende materialen. Vaak wordt latex gebruikt, maar ook een laag koudschuim of traagschuim behoort tot de mogelijkheden. Verder worden in de afdeklaag materialen verwerkt zoals paardenhaar, zijde of wol. Deze materialen zorgen voor de juiste zachtheid en dragen ook bij aan de ventilatie van het matras. Om de positieve eigenschappen van een pocketvering matras extra goed tot hun recht te laten komen, kan het matras het beste gebruikt worden op een boxspring bedbodem, een spiraal- of vlavro-bedbodem. Lattenbodems zijn vaak minder geschikt, omdat de veren weg kunnen zakken in de openingen van de bedbodem.

Pocketvering matras kiezen

Bij de Matraswijzer hebben we een ruim assortiment aan pocketvering matrassen voor u op een rij gezet van verschillende merken en soorten. Hieronder kunt u per matras meer informatie vinden. Zo kunt u kijken welk matras het beste past bij uw slaapwensen en postuur. Wanneer u op “Hier te koop” klikt, komt u op de pagina waar het matras besteld kan worden. Wanneer het matras bij u thuis geleverd wordt, is afhankelijk van een aantal factoren en verschilt per matras.

Sorteer op:

Auping Matras Maestro breeze

Dubbele Schouder Zone
Pocketveer
22cm
Matras gemaakt van materialen die extra ademend zijn. Bevat aparte schouderzone die soepeler is, waardoor de schouders en de nek ontlast worden en de rug in een rechte lijn ligt.
Vanaf €1395

Auping Matras Cresto Breeze

Heerlijk slaapcomfort
Pocketveer
20cm
Uitgerust met DPPS veren die de juiste ondersteuning bieden zonder voelbare druk uit te oefenen. Het matras ventileert zeer goed en komt optimaal tot zijn recht op een spiraalbodem.
Vanaf €1095

Auping Matras Vivo Breeze

Temperatuur regulerend
Pocketveer
24cm
Extra luxe matras met vijf comfortzones en een aparte 3D schouderzone en heupzone. Optimale ventilatie zorgt voor een koel en fris slaapcomfort. Reguleert de lichaamstemperatuur voor een goede nachtrust.
Vanaf €1595

Auping Matras Adagio

Zacht en aangenaam matras
Pocketveer
20cm
Een kern van pocketvering met vijf comfortzones zorgt voor een zeer goede ondersteuning van heel het lichaam. Extra comfortabel door de flexibele laag latex met natuurrubber als belangrijk ingrediënt.
Vanaf €745

Auping Matras Inizio

Eenvoudig en comfortabel matras
Pocketveer
18cm
Pocketvering matras met afdeklaag van latex, voor een zacht en comfortabel gevoel. De kern kan worden geproduceerd in drie stevigheden en het matras is verdeeld in drie ondersteunende zones.
Vanaf €495

Pullman Matras Silverline Excellence

Geweldig matras
Pocketvering
24cm
Het pocketvering interieur van dit matras bestaat uit zeven zones voor optimaal ligcomfort. De afdeklaag bestaat uit latex met een jute drukverdeler, voor een evenredige ondersteuning van het hele lichaam.
Vanaf €699

Pullman Matras Silverline Premier

Comfortabel Matras
Pocketvering
24cm
Geschikt voor mensen van elk postuur. Biedt de gewenste ondersteuning in elke slaaphouding. Advanced Dynamic pocketveren zorgen voor een actieve ondersteuning en een goede verdeling van druk op het lichaam.
Vanaf €599

Pullman Matras Goldline Excellence

Comfortabel Matras
Pocketvering
24cm
Inside pocketvering matras met nageharde veren. De afdeklaag van natuurlatex geeft een soepel en zacht gevoel. Een jute drukverdeler zorgt voor de juiste druk op verschillende plekken op het lichaam.
Vanaf €1299

Pullman Matras Goldline Premier

Latex comfortlaag
pocketvering
24cm
Dik matras dat voorzien is van pocketveren die in verschillende zones zijn verdeeld voor een hoog ligcomfort. De afdeklaag bestaat uit latex en een jute drukverdeler. Damast met Sensity behandeling.
Vanaf €999

Pullman Matras Goldline Luxury

Latex comfortlaag
pocketvering
24cm
Luxueus matras met Pocket Inside vering, afgedekt met een laag natuurlatex en paardenhaar. Deze materialen zorgen voor zachtheid en hebben ventilerende eigenschappen. Behandeld met Sensity technologie voor een fris matras.
Vanaf €1499

Pullman Matras Silverline Luxury

Latex comfortlaag
pocketvering
24cm
Luxe matras met Advanced pocket veren die de gewenste steun bieden aan elk deel van het lichaam. De laag natuurlatex en een jute drukverdeler zorgen voor optimale ontlasting en drukverlaging.
Vanaf €799

Tempur Matras Hybrid Supreme 21cm

Comfortabel matras
Pocketveer
21cm
Ideaal matras voor wie graag pocketvering wil, maar ook graag het comfort van traagschuim. De traagschuim afdeklaag zorgt voor de gewenste drukverdeling, terwijl de pocketvering zorgt voor een authentiek gevoel.
Vanaf €1499

Tempur Matras Hybrid Elite 25cm

4cm comfortlaag
Pocketveer
25cm
Hoog matras met een kern van pocketvering en een afdeklaag van traagschuim. Dit zorgt voor een verend gevoel en biedt de drukverlaging van traagschuim materiaal. Met High Mobility ondersteunings laag.
Vanaf €1699

Dormeo matras Air Comfort Plus

Bekend van TV
pocketvering
23cm
Octaspring vering in dit matras zorgt voor een betere ondersteuning en optimale ventilatie. Lucht stroomt gemakkelijk door het matras, waardoor warme lucht weg kan. Drie zones zorgen voor extra ligcomfort.
Vanaf €499

Dormeo matras Air Lux Plus

Soepel ligcomfort
pocketvering
27cm
De achtkantige Octaspring veren in dit matras zorgen voor optimale steun en ventilatie. In de hoes zit een laag traagschuim verwerkt voor een extra goede drukverdeling en soepel ligcomfort.

Vanaf €729

Dormeo matras iMemory S Plus

Zeer comfortabel
pocketvering
20cm
Matras dat aangepast kan worden op specifieke slaapwensen door het te keren en te draaien. Diverse hardheden en zones zorgen ervoor dat het op 8 verschillende manieren gebruikt kan worden.
Vanaf €459

Dormeo matras Air Select Plus

Ademt 6 maal beter
pocketvering
23cm
Pocketvering matras waarin speciale Octarpring veren zijn verwerkt. Deze achtkantige veren zorgen voor een unieke ondersteuning en een zeer goede ventilatie. Warme lucht wordt direct afgevoerd voor een koel slaapklimaat.
Vanaf €569

Dormeo matras Fresh Prima

Stevig Ligcomfort
pocketvering
18cm
In dit matras zijn diverse moderne technologieën verwerkt voor een zeer hoog ligcomfort. Geheugenschuim en Ecocell-schuim zorgen voor een soepele ondersteuning en drukverlaging. Met Clean-Effect behandeling voor een antibacteriële werking.
Vanaf €369

Matras Supreme

7 comfortzones
pocketvering
25cm
Dit dikke pocketvering matras heeft een afdeklaag van traagschuim met een hoge dichtheid. Het vormt zich naar het lichaam en werkt zo drukverlagend. De speciale geldeeltjes nemen overtollige warmte op.
Vanaf €409

Pocketveringmatras Prestige

7 comfortzones
pocketvering
24cm
Dit matras is voorzien van 6-slags pocketveren die afzonderlijk van elkaar de juiste ondersteuning bieden. De zeven zones en een afdeklaag van goed ventilerend koudschuim zorgen voor een hoog ligcomfort.
Vanaf €239