Pullman Matrassen

Passend Pullman matras

Pullman matrassen zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Elk matras heeft specifieke kwaliteiten om optimaal comfort te bieden aan alle soorten slapers. Er zijn matrassen die gericht zijn op een juiste verdeling van de druk op uw lichaam, en ook matrassen die een optimale ondersteuning bieden voor mensen die graag op hun zij slapen. Pullman maakt gebruik van Inside pocketvering, wat betekent dat binnenin de pocketveren kleine pocketveren zijn geplaatst. De afdeklaag bestaat uit natuurlatex wat zacht en soepel aanvoelt. De matrassen kunnen aan beide zijden worden beslapen en kunnen eenvoudig worden gekeerd door middel van de handvatten aan de zijkant. Alle Pullman matrassen hebben met elkaar gemeen dat ze met de hand gemaakt worden en jarenlang mee gaan. Daarom krijgt u in de meeste gevallen standaard vijf jaar lang garantie.

Gewenste matras bestellen

Hieronder vindt u een overzicht van verschillende matrassen uit de Goldline en Silverline collectie van Pullman. Alle Goldline modellen zijn voorzien van Inside Pocketveren, een afdeklaag van natuurlatex en behandeld met Sensity probiotica voor frisheid. Matrassen uit de Silverline collectie bevatten een pocketvering interieur bestaande uit zeven zones, voor een goede drukverdeling. Zodra u het gewenste Pullman matras heeft gevonden, kunt u deze eenvoudig en snel bestellen, waarna het bij u thuis wordt geleverd, zodat u kunt genieten van een optimale nachtrust.

Sorteer op:

Pullman Matras Silverline Excellence

Geweldig matras
Pocketvering
24cm
Met Advanced Dynamic pocketvering die reageert op het lichaam om de ondersteuning te geven die nodig is. Geschikt voor elk postuur en verkrijgbaar in standaard uitvoering en extra stevige variant.
Vanaf €699

Pullman Matras Silverline Premier

Comfortabel Matras
Pocketvering
24cm
Bestaat uit 7 zones voor optimale ondersteuning van elk lichaamsdeel, van schouders tot benen. Anti-allergische matrashoes bestaat uit elastische stretch en is voorzien van Sensity behandeling voor een natuurlijke frisheid.
Vanaf €599

Pullman Matras Goldline Excellence

Comfortabel Matras
Pocketvering
24cm
Pocketvering matras voorzien van verschillende lagen latexschuim. Beschikt over vijf comfortzones. Het matras is symmetrisch, waardoor het aan beide kanten beslapen kan worden. Biedt koelte en ventilatie tijdens het slapen.
Vanaf €1299

Pullman Matras Goldline Premier

Latex comfortlaag
pocketvering
24cm
Zacht en koel matras, geschikt voor mensen die het snel warm hebben tijdens het slapen. Voorzien van pocketvering en diverse lagen latexschuim aan de boven en onderkant van het matras.
Vanaf €999

Pullman Matras Goldline Luxury

Latex comfortlaag
pocketvering
24cm
Voorzien van inside pocketvering, waarbij kleine veren in de grotere veren zijn geplaatst. Dit zorgt voor extra ondersteuning en comfort. Afdeklaag bestaat uit een combinatie van latex, paardenhaar en jutte.
Vanaf €1499

Pullman Matras Silverline Luxury

Latex comfortlaag
pocketvering
24cm
Pocketvering matras van medium hardheid, voorzien van latexschuim aan beide zijden. Dit zorgt ervoor dat het aan beide kanten kan worden beslapen. Bestaat uit zeven comfortzones voor een goede ondersteuning.
Vanaf €799