Royal Health Foam

Productie met oog voor milieu

Bij Royal Health Foam wordt niet alleen veel belang gehecht aan comfort, maar ook aan de omgeving en het milieu. Voor de productie van de matrassen wordt daarom voornamelijk met natuurlijke materialen gewerkt. Daarnaast worden bepaalde materialen hergebruikt en heeft u de keuze voor een matras met een 100% biologische tijk. Ook kunt u ervoor kiezen om uw oude matras mee te laten nemen door Royal Health Foam, zodat deze gerecycled kan worden. Royal Health Foam wil graag teruggeven aan de natuur en daarom wordt voor elk matras dat u koop een stukje regenwoud beschermd of geplant.

Matras in gewenste maat

Royal Health Foam produceert matrassen in de standaard maten, maar het is ook mogelijk om uw matras op maat te laten maken. Zo kunt u voor een matras kiezen dat iets breder of langer is, zodat u voldoende ruimte heeft om lekker te kunnen liggen. Ook kunnen matrassen voor tweepersoonsbedden geproduceerd worden, die alleen aan de bovenkant of juist aan de onderkant aan elkaar vast zitten. Dit biedt de mogelijkheid om onafhankelijk van elkaar het hoofdeinde of voeteinde van het bed omhoog te zetten. Een matras op maat hoeft niet veel duurder te zijn, omdat bij Royal Health Foam de meeste matrassen in eigen beheer geproduceerd worden. Bij de bestelling van uw matras kunt u al uw wensen aangeven. Voor specifieke wensen kunt u ook altijd contact opnemen met Royal Health Foam.
Sorteer op:

Perfection koudschuim matras

Geweldig Matras
Koudschuim
29cm Hoog
Extra dik koudschuim matras dat zeer goed ventileert en zacht en soepel aanvoelt. Is minder stevig ter hoogte van de schouders en de hielen, zodat de druk hier wordt verlaagd.
Vanaf €1589

Original Support Traagschuim Matras

Comfortabel Matras
Traagschuim
23cm Hoog
Veerkrachtig traagschuim matras dat de juiste temperatuur afgeeft tijdens het slapen. Biedt optimale verdeling van het lichaamsgewicht. Geschikt voor mensen met lichamelijke klachten. Medisch gekwalificeerd en voorzien van wasbare tijk.
Vanaf €679

Premium Support Traagschuim Matras

Best verkochte
Traagschuim
25cm Hoog
Warm en ventilerend matras, geschikt voor mensen die het snel koud hebben. Traagschuim zorgt voor minimale druk. Voorzien van Tencel tijk die snel droogt en zorgt voor een fris bed.
Vanaf €829

Evolution ballenmatras traagschuim

Zacht en aangenaam matras
Traagschuim
25cm Hoog
Voorzien van koudschuim ballen en geschikt voor mensen met lichamelijke klachten. Biedt verkoeling en heeft een goede ventilerende werking door middel van ventilatiekanalen. Tijk is afritsbaar en kan gewassen worden.
Vanaf €1029

Budget Traagschuim matras

Simpel en Confortabel matras
Traagschuim
21cm Hoog
Geschikt voor mensen die willen profiteren van de voordelen van traagschuim, voor een aantrekkelijke prijs. Matras is opgebouwd uit een laag koudschuim met hier bovenop een laag goed ventilerend traagschuim.
Vanaf €529

Comfort koudschuim matras

Eenvoudig en comfortabel matras
Scherp geprijsd
21cm Hoog
Eenvoudig koudschuim matras met open celstructuur voor goede ventilatie. Biedt voldoende koelte voor mensen die het snel warm hebben. Voorzien van blokjesprofiel met stevige heupzone en een soepeler schouder gedeelte.
Vanaf €329

Comfort premium air koudschuim matras

Geweldig matras
koudschuim
29cm Hoog
Door extra hoog ventilerend vermogen geschikt voor mensen die het snel te warm hebben.Bevat een hoge densiteit wat zorgt voor extra stevigheid. Schouderzone is soepeler, voor de juiste ondersteuning.
Vanaf €729

Evolution koudschuim ballenmatras

Prettig Matras
Goede ondersteuning
25cm Hoog
Zacht matras voorzien van koudschuim ballen. Dit zorgt voor soepelheid, veerkracht en extra ventilatie door de vele openingen. Ook zijn ventilatiekanalen aangebracht om het vocht goed af te kunnen voeren.
Vanaf €929

Comfort de luxe koudschuim matras

Goede kwaliteit
Ventilatielaag
24cm Hoog
Deze verbeterde versie van het Comfort koudschuim matras bestaat uit twee lagen luxe koudschuim. Het biedt extra ventilatie en verkoeling en geeft een zacht slaapcomfort. De Lyocell tijk is afneembaar.
Vanaf €479

Kindermatras Prima Donna

Luxe Kindermatras
Gecertificeerd Kindermatras
16cm Hoog
Luxe kindermatras dat voldoende warmte geeft voor een goede nachtrust. De bovenlaag bestaat uit traagschuim voor optimale drukverdeling. Hieronder zit een laag koudschuim dat zorgt voor goede ventilatie en ondersteuning.
Vanaf €198

Kindermatras Donna

Het Best geteste kindermatras
Gecertificeerd Kindermatras
14cm Hoog
Comfortabel, koel kindermatras dat medisch gekwalificeerd is en geen schadelijke stoffen bevat. Bestaat uit veerkrachtig en soepel koudschuim dat een goede ondersteuning biedt. Tijk is afritsbaar en kan gewassen worden.
Vanaf €171

Kindermatras Charlize

Comfortabel Kindermatras
Gecertificeerd Kindermatras
10cm Hoog
Gemaakt van medisch gekwalificeerd koudschuim dat veilig is en vrij van schadelijke stoffen. Koel en goed ventilerend matras voor kinderen met afritsbare tijk die gewassen kan worden op hoge temperatuur.
Vanaf €136

Kindermatras Felix

Comfortabel kindermatras
Koelmatras
10cm Hoog
Bestaat uit flexibel koudschuim dat zorgt voor een zacht en koel bed. Gegarandeerd veilig en gecertificeerd, vrij van schadelijke stoffen. Voorzien van gewatteerde tijk die zeer eenvoudig te reinigen is.
Vanaf €108

Kindermatras Sam

Eenvoudig Kindermatras
Goedkoop en veilig
10cm Hoog
Eenvoudig matras voor kinderen dat voldoende warmte biedt voor een comfortabele nachtrust. Voorzien van een anti-allergische tijk die geen cfk- of gifstoffen bevat, wat het geschikt maakt voor overgevoelige kinderen.
Vanaf €58