Comfort de luxe koudschuim matras

Comfort de luxe koudschuim matras

Prijs: €479

Comfortabel en koel

Dit luxe koudschuim matras voelt koel aan door de hoge ventilatie. Het biedt veel comfort door de twee lagen koudschuim waaruit het is opgebouwd. Beide lagen heb een hoge densiteit van HR60 en hebben een 3D profiel. In het midden van het Comfort De Luxe matras is een laag Calipore geplaatst, die zorgt voor een extra goede luchtstroming. De Lyocell tijk van het matras kan afgeritst worden. De naam van het matras geeft al aan dat dit een luxere variant is op het Comfort matras van Royal Health Foam.

3D kern

Het koudschuim dat voor het Comfort De Luxe matras gebruikt is, heeft elastische eigenschappen waardoor het zich goed naar het lichaam vormt. Het geeft een zacht en comfortabel gevoel, maar biedt toch de nodige stevigheid zodat u niet wegzakt in het matras. Het koudschuim is gevormd in een 3D blokjesprofiel, waardoor de positieve eigenschappen van het materiaal worden versterkt. Zo geeft dit matras een nog betere drukverdeling een ook extra ventilatie. De Calipore laag in het midden draagt hieraan bij.

Antibacteriële Tencel® tijk

De tijk van een matras is mede bepalend voor het comfort en de zachtheid. Daarom is de Comfort De Luxe voorzien van een 100 procent Tencel tijk die goed gewatteerd is. De tijk bevat een rand van 3D breisel voor extra ventilatie. Het natuurlijke materiaal van de tijk voelt zacht aan en zorgt voor een fris matras. Vocht wordt direct weggevoerd van het lichaam en de ventilatie is optimaal. Er komen geen chemische middelen te pas aan de productie van de tijk en deze gaat van nature de vorming van bacteriën tegen.

Passende bedbodem

Lekker slapen draait niet alleen om de keuze van het matras, maar ook om de bedbodem. Een goede bedbodem versterkt het ondersteunende effect van uw Comfort De Luxe matras en zorgt voor een optimale lighouding. Een bedbodem heeft ook invloed op de stevigheid van het matras. Als u een schotelbodem heeft, dan kunt u deze verstellen om de stevigheid naar uw wens aan te passen. Het Comfort De Luxe matras kan gebruikt worden op elke bedbodem, dus u kiest de bodem die voor u het meest comfortabel is.

Op maat maken

Het Comfort De Luxe matras is in elke standaard maat leverbaar, van 70 x 200 tot 200 x 220 cm. U kunt het matras echter ook bestellen in en afwijkende maat, als dit beter aansluit op uw wensen. Bij Royal Health Foam wordt het matras dan speciaal op maat gemaakt. Uw matras komt met 10 jaar volledige garantie en u kunt het matras 45 dagen uitproberen. Het bestelde matras wordt bij u thuis bezorgd tot in de slaapkamer.

Royal Health Foam

Perfection koudschuim matras

Geweldig Matras
Koudschuim
29cm Hoog
Vanaf €1589

Original Support Traagschuim Matras

Comfortabel Matras
Traagschuim
23cm Hoog
Vanaf €679

Premium Support Traagschuim Matras

Best verkochte
Traagschuim
25cm Hoog
Vanaf €829

Evolution ballenmatras traagschuim

Zacht en aangenaam matras
Traagschuim
25cm Hoog
Vanaf €1029

Budget Traagschuim matras

Simpel en Confortabel matras
Traagschuim
21cm Hoog
Vanaf €529

Comfort koudschuim matras

Eenvoudig en comfortabel matras
Scherp geprijsd
21cm Hoog
Vanaf €329

Comfort premium air koudschuim matras

Geweldig matras
koudschuim
29cm Hoog
Vanaf €729

Evolution koudschuim ballenmatras

Prettig Matras
Goede ondersteuning
25cm Hoog
Vanaf €929

Kindermatras Prima Donna

Luxe Kindermatras
Gecertificeerd Kindermatras
16cm Hoog
Vanaf €198

Kindermatras Donna

Het Best geteste kindermatras
Gecertificeerd Kindermatras
14cm Hoog
Vanaf €171