Comfort koudschuim matras

Comfort koudschuim matras

Prijs: €329

Eenvoud en comfort

Het eenvoudige Comfort matras is gemaakt van goede kwaliteit koudschuim dat aan alle eisen voldoet. Dit materiaal heeft een open structuur waardoor het ademend werkt en niet te warm wordt. Het matras biedt het comfort dat verwacht mag worden van een koudschuim matras, tegen een aantrekkelijke prijs. Het koudschuim in dit matras heeft een 3D profiel en bestaat uit allemaal blokjes die zorgen voor extra ventilatie. Ook biedt deze techniek een nog betere ondersteuning en drukverdeling. Het matras is opgedeeld in zeven zones voor de juiste druk op verschillende plekken. De heupzone is bijvoorbeeld iets steviger voor een goede ondersteuning. Het schoudergedeelte is daarentegen juist soepeler dan de rest van het matras, zodat de schouders de ruimte hebben om weg te zakken in het matras. Hierdoor wordt de druk op deze plek verlaagd. Het matras heeft een hoge densiteit (HR-60) en is voorzien van een anti-allergische tijk die afgeritst en gewassen kan worden.

Geschikte bedbodem

Het Comfort koudschuim matras kan op elk soort bedbodem gebruikt worden. Welke bedbodem u kiest hangt voornamelijk af van uw voorkeuren. De juiste bedbodem kiezen is belangrijk, omdat het voor een deel het ligcomfort van het matras bepaalt. Een stevige lattenbodem geeft een steviger matras. Een schotelbodem kan afgesteld worden op de stevigheid die u het prettigst vindt.

Op maat gemaakt matras

Het Comfort koudschuim matras kan worden geleverd in elke standaard maat, van klein eenpersoons tot extra groot tweepersoons. Wilt u een matras dat groter of kleiner is dan de reguliere maten? Dan kan Royal Health Foam dit speciaal voor u produceren. Op het Comfort matras krijgt u vijf jaar garantie en u kunt 45 dagen proefslapen. Als het matras niet aan de verwachtingen voldoet, dan kunt u het altijd nog ruilen.

Royal Health Foam

Perfection koudschuim matras

Geweldig Matras
Koudschuim
29cm Hoog
Vanaf €1589

Original Support Traagschuim Matras

Comfortabel Matras
Traagschuim
23cm Hoog
Vanaf €679

Premium Support Traagschuim Matras

Best verkochte
Traagschuim
25cm Hoog
Vanaf €829

Evolution ballenmatras traagschuim

Zacht en aangenaam matras
Traagschuim
25cm Hoog
Vanaf €1029

Budget Traagschuim matras

Simpel en Confortabel matras
Traagschuim
21cm Hoog
Vanaf €529

Comfort premium air koudschuim matras

Geweldig matras
koudschuim
29cm Hoog
Vanaf €729

Evolution koudschuim ballenmatras

Prettig Matras
Goede ondersteuning
25cm Hoog
Vanaf €929

Comfort de luxe koudschuim matras

Goede kwaliteit
Ventilatielaag
24cm Hoog
Vanaf €479

Kindermatras Prima Donna

Luxe Kindermatras
Gecertificeerd Kindermatras
16cm Hoog
Vanaf €198

Kindermatras Donna

Het Best geteste kindermatras
Gecertificeerd Kindermatras
14cm Hoog
Vanaf €171