Evolution koudschuim ballenmatras

Evolution koudschuim ballenmatras

Prijs: €929

Zachte ondersteuning

Het Evolution ballenmatras is geen doorsnee koudschuim matras. Er is een speciale techniek toegepast waarbij het matras is voorzien van 84 koudschuim ballen. Het bestaat dus niet uit een groot blok koudschuim. Dit heeft als voordeel dat de drukverlagende en ventilerende werking van het koudschuim wordt versterkt. Tussen de ballen zitten ruimtes die zorgen voor luchtverplaatsing. Dit zorgt voor de juiste tegendruk en een zeer goede ventilatie.

Frisse slaapervaring

Voor nog meer ventilatie is het Evolution matras niet alleen voorzien van koudschuim ballen, maar zijn ook ventilatiekanalen geplaatst. Deze bevinden zich in de open ruimtes tussen de ballen. De ventilatiekanalen zorgen voor een goede afvoer van transpiratie vocht. Hierdoor ligt u altijd prettig op een droog en fris matras.

Comfort op elke bedbodem

Het Evolution matras biedt een zeer hoog comfort en ventilatie op elke bedbodem. Een bedbodem heeft echter wel invloed op hoe het matras aanvoelt. Een stevige bedbodem zorgt ervoor dat het matras ook iets steviger aan zal voelen. Een bedbodem van goede kwaliteit draagt bij aan een optimale lighouding. Dit is belangrijk voor een goede nachtrust en ook om uitgerust weer wakker te worden.

Optie voor 100% Organic tijk

Als u het belangrijk vindt dat de hoes van uw matras uit organisch materiaal bestaat, dan kunt u ervoor kiezen om uw Evolution matras te bestellen met 100% Organic tijk. Voor €117,- extra krijgt u dan een tijk die volledig bestaat uit katoen. Dit zorgt voor een goede vochtopname en geeft een droog en koel bed. U kunt ervan op aan dat de tijk vrij is van gifstoffen en GOTS gecertificeerd is, wat een prettig idee is.

Bestel de gewenste maat

Het Evolution koudschuim matras kan door Royal Health Foam geleverd worden in alle formaten. Heeft u een formaat in gedachten dat niet binnen de reguliere maten valt? Dan kan het matras ook speciaal voor u geproduceerd worden in de gewenste maat. U krijgt standaard 10 jaar garantie op uw Evolution matras en kunt 45 dagen gratis proefliggen.

Royal Health Foam

Perfection koudschuim matras

Geweldig Matras
Koudschuim
29cm Hoog
Vanaf €1589

Original Support Traagschuim Matras

Comfortabel Matras
Traagschuim
23cm Hoog
Vanaf €679

Premium Support Traagschuim Matras

Best verkochte
Traagschuim
25cm Hoog
Vanaf €829

Evolution ballenmatras traagschuim

Zacht en aangenaam matras
Traagschuim
25cm Hoog
Vanaf €1029

Budget Traagschuim matras

Simpel en Confortabel matras
Traagschuim
21cm Hoog
Vanaf €529

Comfort koudschuim matras

Eenvoudig en comfortabel matras
Scherp geprijsd
21cm Hoog
Vanaf €329

Comfort premium air koudschuim matras

Geweldig matras
koudschuim
29cm Hoog
Vanaf €729

Comfort de luxe koudschuim matras

Goede kwaliteit
Ventilatielaag
24cm Hoog
Vanaf €479

Kindermatras Prima Donna

Luxe Kindermatras
Gecertificeerd Kindermatras
16cm Hoog
Vanaf €198

Kindermatras Donna

Het Best geteste kindermatras
Gecertificeerd Kindermatras
14cm Hoog
Vanaf €171