Kindermatras Donna

Kindermatras Donna

Prijs: €171

Luxe en veilig matras

Royal Health Foam produceert matrassen speciaal voor kinderen en tieners. Deze zijn veilig om op te slapen, omdat er geen schadelijke stoffen in zitten. Het Donna matras biedt comfort en ventilatie voor een goede nachtrust.

Medisch goedgekeurd

De Donna is een goed ventilerend en koel matras dat veel comfort biedt. Dit kindermatras is comfortabel en afgewerkt met een 320 gram gewatteerde stretch tijk. De tijk is gebiesd, heeft een 3D-breisel zijde voor extra ventilatie. De tijk is doormidden te ritsen en kan gewassen worden op 60 C. Het koudschuim is een HR 55 dat zeer veerkrachtig is waardoor het goede ondersteuning biedt. Daarnaast is het koudschuim medisch gekwalificeerd en gegarandeerd vrij van schadelijke stoffen en heeft alle mogelijke certificaten. De dikte van het matras inclusief luxe afritsbare tijk is ca. 14 cm.

Ademende tijk

De Donna is een comfortabel matras van 14 centimeter dik dat koel aanvoelt. Het is goed ventilerend en afgedekt met een tijk van stretch. Deze is gewatteerd en gebiesd, met aan de zijkant een speciaal 3D breisel dat zorgt voor extra frisheid. De tijk kan van het matras geritst worden en gewassen worden in de wasmachine op 60 graden. Dit is hygiënisch en zorgt voor een extra fris en schoon bed. De Donna kan ook besteld worden met een tijk die 100% Organic is en volledig gemaakt is van katoen. Deze stof kan vocht opnemen en afdrijven voor een droog matras. Met de 100% Organic tijk bent u ervan verzekerd dat deze vrij is van gifstoffen voor een gezonde nachtrust.

Kies het formaat

Royal Health Foam maakt naast kindermatrassen ook tiener matrassen in iets groter formaat. Het Donna matras voor kinderen is voorzien van een berenmotief, maar als u deze bestelt als tienermatras wordt dit weggelaten. Ook afwijkende maten kunnen besteld worden. Het matras wordt dan speciaal op maat gemaakt.

Royal Health Foam

Perfection koudschuim matras

Geweldig Matras
Koudschuim
29cm Hoog
Vanaf €1589

Original Support Traagschuim Matras

Comfortabel Matras
Traagschuim
23cm Hoog
Vanaf €679

Premium Support Traagschuim Matras

Best verkochte
Traagschuim
25cm Hoog
Vanaf €829

Evolution ballenmatras traagschuim

Zacht en aangenaam matras
Traagschuim
25cm Hoog
Vanaf €1029

Budget Traagschuim matras

Simpel en Confortabel matras
Traagschuim
21cm Hoog
Vanaf €529

Comfort koudschuim matras

Eenvoudig en comfortabel matras
Scherp geprijsd
21cm Hoog
Vanaf €329

Comfort premium air koudschuim matras

Geweldig matras
koudschuim
29cm Hoog
Vanaf €729

Evolution koudschuim ballenmatras

Prettig Matras
Goede ondersteuning
25cm Hoog
Vanaf €929

Comfort de luxe koudschuim matras

Goede kwaliteit
Ventilatielaag
24cm Hoog
Vanaf €479

Kindermatras Prima Donna

Luxe Kindermatras
Gecertificeerd Kindermatras
16cm Hoog
Vanaf €198