Perfection koudschuim matras

Perfection koudschuim matras

Prijs: €1589

Luxueus koudschuim matras

De naam zegt het al; in dit matras zitten alle voordelen die van een goed matras verwacht mogen worden. Het is gemaakt van koudschuim dat een hoge veerkracht heeft en optimale ventilerende eigenschappen heeft. De Perfection is een verbeterde versie van het Evolution matras en bevat net iets meer luxe. Het is bijvoorbeeld extra dik en bestaat uit een vlechtwerk van koudschuim, dat zorgt voor een goede ventilatie en drukverdeling. Daarbij bevat het speciale ventilatiekanalen voor een nog betere luchtstroom en vochtafvoer. Er is zelfs nagedacht over de lijm die in dit matras is gebruikt. Het is op waterbasis, zodat het de ventilerende werking niet tegengaat.

Ventilatie en hygiëne

De goede ventilatie in dit matras zorgt ervoor dat bacteriën minder kans krijgen om zich te vermenigvuldigen. Ook huisstofmijt houdt niet van het koele en luchtige klimaat in dit matras. Met bijna 30 cm dikte is dit een zeer comfortabel matras. Het bevat daarbij een extra zachte zone bij de hielen en de schouders. Er is hierdoor minder druk op deze plekken. De tijk van het Perfection matras is een CoolMade® die rijkelijk gewatteerd is en zacht aanvoelt. Deze kan gewassen worden op hoge temperatuur voor extra hygiëne. De tijk droogt snel en gaat bacteriën tegen zonder dat er chemische middelen in zijn gebruikt. Het matras wordt gratis bij u thuis bezorgd en u kunt het 45 dagen uitproberen. Daarbij heeft u recht op 10 jaar garantie.

Matras op maat

Het perfection koudschuim matras kan geleverd worden in elk gewenst formaat. Ook een matras in een afwijkende maat kan voor u geproduceerd worden. Het Perfection matras kan gebruikt worden op iedere bedbodem. U kiest de bedbodem die het beste bij uw wensen past. Een bedbodem heeft invloed op hoe het matras aanvoelt en is dus iets om over na te denken. Een schotelbodem maakt het mogelijk om de bedbodem aan te passen op uw wensen en biedt zo extra comfort.

Royal Health Foam

Original Support Traagschuim Matras

Comfortabel Matras
Traagschuim
23cm Hoog
Vanaf €679

Premium Support Traagschuim Matras

Best verkochte
Traagschuim
25cm Hoog
Vanaf €829

Evolution ballenmatras traagschuim

Zacht en aangenaam matras
Traagschuim
25cm Hoog
Vanaf €1029

Budget Traagschuim matras

Simpel en Confortabel matras
Traagschuim
21cm Hoog
Vanaf €529

Comfort koudschuim matras

Eenvoudig en comfortabel matras
Scherp geprijsd
21cm Hoog
Vanaf €329

Comfort premium air koudschuim matras

Geweldig matras
koudschuim
29cm Hoog
Vanaf €729

Evolution koudschuim ballenmatras

Prettig Matras
Goede ondersteuning
25cm Hoog
Vanaf €929

Comfort de luxe koudschuim matras

Goede kwaliteit
Ventilatielaag
24cm Hoog
Vanaf €479

Kindermatras Prima Donna

Luxe Kindermatras
Gecertificeerd Kindermatras
16cm Hoog
Vanaf €198

Kindermatras Donna

Het Best geteste kindermatras
Gecertificeerd Kindermatras
14cm Hoog
Vanaf €171