Premium Support Traagschuim Matras

Premium Support Traagschuim Matras

Prijs: €829

Luxe comfort

Het Premium Support matras is een matras dat een gevoel van luxe geeft. Het is gemaakt van anti decubitus traagschuim dat zich zo goed naar het lichaam vormt, dat u het gevoel heeft gewichtloos te zijn. Alle nieuwste technieken zijn toegepast in dit matras, om zoveel mogelijk comfort te kunnen bieden. Het is dan ook niet voor niets al drie keer uitgeroepen tot het beste traagschuim matras van het jaar. De Premium Support wordt vaak verkocht en bijna niet teruggebracht of omgeruild voor een ander exemplaar.

Optimaal ademend

De schuimsoorten die zijn verwerkt in het Premium Support matras, zijn medisch gekwalificeerd. Dit betekent dat ze aan alle gestelde medische eisen voldoen. De toplaag van het matras bestaat uit 9 cm traagschuim dat ademd en is gevormd in een blokjesprofiel. Dit maakt dat het matras extra goed de vorm van het lichaam kan aannemen voor optimale drukverlaging. Het traagschuim biedt een zeer goede ventilatie, waardoor het vrij koel blijft gedurende de nacht. Lichaamswarmte en transpiratievocht kunnen direct worden weggevoerd van het lichaam voor een frisse slaapervaring.

Comfortabel op alle bedbodems

Het ligcomfort van een matras wordt mede bepaald door de bedbodem waar deze op ligt. Een goede combinatie van een comfortabel matras en de juiste bedbodem geeft het gewenste effect. Een bedbodem heeft ook invloed op de levensduur van het matras. De Premium Support kan worden gebruikt op elk soort bedbodem, afhankelijk van uw voorkeur. Wanneer u een schotelbodem gebruikt, heeft dit als voordeel dat u deze in kunt stellen naar uw wens.

Gewatteerde Tencel tijk

De tijk van een matras is belangrijk voor de zachtheid en het ventilerend vermogen van het matras. Het Premium Support matras bevat een tijk van Tencel en is royaal gewatteerd, waardoor deze zacht aanvoelt. Daarnaast zorgt dit materiaal voor een bed dat fris aanvoelt. Het droogt snel en gaat op een natuurlijke manier bacteriën tegen. De Premium Support heeft een hoogte van 25 centimeter en is het matras van Royal Health Foam dat het beste wordt verkocht.

Maatwerk matras

Bij Royal Health Foam kunt u matrassen bestellen in elk gewenst formaat. In het geval dat u een matras wilt dat afwijkt van de standaard maten, dan is dit ook mogelijk. HEt matras wordt dan speciaal voor u op maat gemaakt. Uw Premium Support matras komt met 10 jaar volledige garantie. Daarnaast profiteert u van de mogelijkheid om 45 proef te slapen op het bestelde matras. Als het niet aan de verwachtingen voldoet, dan kan het geretourneerd of geruild worden.

Royal Health Foam

Perfection koudschuim matras

Geweldig Matras
Koudschuim
29cm Hoog
Vanaf €1589

Original Support Traagschuim Matras

Comfortabel Matras
Traagschuim
23cm Hoog
Vanaf €679

Evolution ballenmatras traagschuim

Zacht en aangenaam matras
Traagschuim
25cm Hoog
Vanaf €1029

Budget Traagschuim matras

Simpel en Confortabel matras
Traagschuim
21cm Hoog
Vanaf €529

Comfort koudschuim matras

Eenvoudig en comfortabel matras
Scherp geprijsd
21cm Hoog
Vanaf €329

Comfort premium air koudschuim matras

Geweldig matras
koudschuim
29cm Hoog
Vanaf €729

Evolution koudschuim ballenmatras

Prettig Matras
Goede ondersteuning
25cm Hoog
Vanaf €929

Comfort de luxe koudschuim matras

Goede kwaliteit
Ventilatielaag
24cm Hoog
Vanaf €479

Kindermatras Prima Donna

Luxe Kindermatras
Gecertificeerd Kindermatras
16cm Hoog
Vanaf €198

Kindermatras Donna

Het Best geteste kindermatras
Gecertificeerd Kindermatras
14cm Hoog
Vanaf €171