Tempur Matrassen

Kwaliteitseisen

Bij de productie van Tempur matrassen hoort altijd een testperiode, waarin elk matras langdurig getest wordt op diverse criteria. U kunt dan ook 15 jaar garantie verwachten op uw matras. Een Tempur matras past zich aan naar uw lichaam, onder invloed van uw lichaamstemperatuur en de druk die uitgeoefend wordt op het matras. Tegelijkertijd staat Tempur voor een goede ventilatie, zodat u altijd in een fris bed slaapt. Om de ventilerende eigenschappen optimaal te laten werken, is het belangrijk dat u de juiste lattenbodem bij uw matras kiest, zodat vocht aan de onderkant weg kan. Voor extra verkoeling tijdens het slapen, heeft Tempur ook een Breeze variant in de verschillende collecties.

Vindt uw Tempur matras

Hieronder vindt u een overzicht van de matrassen collecties die beschikbaar zijn van Tempur. De basis van elk Tempur matras is traagschuim, soms in combinatie met pocketvering. Elk soort matras is verkrijgbaar in verschillende formaten. Als u op het gewenste matras klikt, wordt u meegenomen naar de pagina waar u het matras kunt bestellen. Hier kunt u het gewenste formaat aangeven. Binnen vijf tot tien werkdagen na het plaatsen van uw bestelling zal uw Tempur matras bij u thuis geleverd worden.

Sorteer op:

Tempur Matras Original 19cm

Best Verkocht
Traagschuim
19cm
Stevig matras met ondersteuningslaag van 8 cm dikte. Biedt extra zachte ondersteuning op plekken waar dit gewenst is. Zorgt voor een rustige slaap zonder veel draaien. Hoes kan worden gewassen.
Vanaf €1199

Tempur Matras Hybrid Supreme 21cm

Comfortabel matras
Pocketveer
21cm
Drukverlagend pocketvering matras met comfortlaag van 3 cm traagschuim. Geeft het gevoel van een binnenveringsmatras, met het comfort van een traagschuim matras. Is geschikt voor gebruik op alle soorten bedbodems.
Vanaf €1499

Tempur Matras Hybrid Elite 25cm

4cm comfortlaag
Pocketveer
25cm
Opgebouwd uit micro pocketvering met een High Mobillity ondersteuningslaag en een traagschuim comfortlaag van 4 cm dikte. Dit combineert het gevoel van een gewoon matras met het slaapcomfort van traagschuim.
Vanaf €1699

Tempur Matras Original 21cm

Extra comfortabel
Traagschuim
21cm
Origineel slaapcomfort van Tempur met een zachte comfortlaag van 2 cm dikte. De speciale ondersteuningslaag hieronder zorgt voor extra stevigheid en stabiliteit tijdens het slapen. Woelen en draaien worden verminderd.
Vanaf €1399

Tempur Matras Original Breeze 22cm

Uitstekende comfort
Traagschuim
22cm
Breeze matras voor extra ventilatie tijdens het slapen. Vocht wordt afgevoerd en lucht wordt verplaatst in het matras voor een koelere slaapervaring. Voorzien van 5 cm dikke laag Climate Material.
Vanaf €1649

Tempur Matras Original 25cm

Uitstekende comfort
Traagschuim
25cm
Dik matras van traagschuim met comfortlaag van 5 cm voor extra comfort. Vormt zich volledig naar het lichaam voor extra drukverlaging. Hoes kan worden afgeritst en gewassen op hoge temperatuur.
Vanaf €1699

Tempur Matras Sensation 21cm

Zeer comfortabel
traagschuim
21cm
Geschikt voor mensen die graag het gevoel willen van een regulier, verend matras, maar ook het comfort van traagschuim. Uitgevoerd met een laag High Mobility schuim dat stevige ondersteuning biedt.
Vanaf €1399

Tempur Matras Sensation Breeze 22cm

Zeer comfortabel
traagschuim
22cm
Dit matras combineert het verende gevoel van een origineel matras met het drukverlagende comfort van traagschuim. De laag TEMPUR Climate Material zorgt voor extra luchtigheid en verkoeling tijdens het slapen.
Vanaf €1649

Tempur Matras Sensation 25cm

uitstekende ondersteuning
traagschuim
25cm
Speciale 3D technieken in de ondersteuningslaag zorgen voor een verend gevoel, terwijl de traagschuim comfortlaag zorgt voor drukverlaging en zachtheid. Biedt stevige ondersteuning zonder in het matras weg te zakken.
Vanaf €1699

Tempur Matras Cloud 21cm

5cm comfortlaag
Traagschuim
21cm
Zacht en soepel traagschuim matras met extra zachte afdeklaag van Tempur schuim. Biedt optimale drukverlaging en gewichtsverdeling voor een zwevend en licht gevoel. Geeft stevige ondersteuning in een zacht matras.
Vanaf €1399

Tempur Matras Cloud Breeze 22cm

Zacht en ondersteunend
Traagschuim
22cm
Geschikt voor wie op zoek is naar een zacht matras met goede ventilerende eigenschappen. Vocht wordt sneller afgevoerd en de luchtstroom in het matras zorgt voor verkoeling tijdens het slapen.
Vanaf €1649

Tempur Matras Cloud 25cm

7cm Comfortlaag
Traagschuim
25cm
Extra zacht matras met de ondersteuning van traagschuim. Is opgebouwd uit verschillende lagen met een extra soft comfort laag van 7 cm dikte. De ondersteuningslaag voorkomt wegzakken en biedt drukverlaging.
Vanaf €1699

Tempur Matras Cloud 19cm

4cm Comfortlaag
Traagschuim
19cm
Extra zacht traagschuim matras, afgedekt met een comfortlaag van 4 cm. De ondersteuningslaag voorkomt wegzakken in het matras en biedt de gewenste stevigheid. Hoes kan worden gewassen op 60 graden.
Vanaf €1199

Tempur Matras Sensation 19cm

Uitstekende comfort
Traagschuim
19cm
Geeft het gevoel van een traditioneel matras door de verende eigenschappen. Voorzien van een High Mobility laag en ondersteuningslaag voor de juiste stevigheid. Biedt de gewenste drukverlaging op het lichaam.
Vanaf €1199