Traagschuim Matrassen

Beste traagschuim matrassen op een rij

Hieronder ziet u een overzicht van alle traagschuim matrassen die wij voor u op een rij hebben gezet. Het zijn voornamelijk matrassen van de twee grote namen als het aankomt op traagschuim, Tempur en Royal Health Foam. Deze twee merken bieden traagschuim matrassen van een hoge kwaliteit. U heeft veel verschillende keuzes als het aankomt op de stevigheid en ook een aantal andere eigenschappen. Wanneer u op zoek bent naar een matras dat extra ventilatie biedt, dan zijn de Breeze matrassen van Tempur een goede optie. Ook de Tempur Cloud matrassen bieden veel ligcomfort. Als u een matras wilt dat extra comfort biedt bij lichamelijke klachten, dan heeft Royal Health Foam hiervoor goede opties.

Langdurig slaapcomfort

Een goed traagschuim matras is meestal niet goedkoop, maar het is wel duurzaam materiaal dat lang mee gaat. Als u kiest voor hogere kwaliteit, dan kunt u wel 10 tot 15 jaar plezier hebben van uw traagschuim matras. Tijdens deze periode mag het matras geen inzakkingen of kuilen gaan vertonen. U mag verwachten dat het matras steeds weer terugveert naar de oorspronkelijke vorm wanneer u uit bed stapt. Dit gebeurt wel langzaam, vandaar de naam “traagschuim”. Heeft u uw matras naar keuze kunnen vinden? Plaats dan uw bestelling online, zodat uw gewenste matras op het gewenste adres geleverd kan worden.

Sorteer op:

Original Support Traagschuim Matras

Comfortabel Matras
Traagschuim
23cm Hoog
Dit matras bevat een bovenlaag van 8 cm dik traagschuim op een laag medisch gekwalificeerd koudschuim. Deze combinatie biedt ventilatie en ondersteuning. Tijk bevat zilvergaren dat een anti-bacteriële werking heeft.
Vanaf €829

Premium Support Traagschuim Matras

Best verkochte
Traagschuim
25cm Hoog
Matras van traagschuim met blokjesprofiel dat zorgt voor de juiste tegendruk en drukverlagend werkt. De ventilerende werking zorgt voor een koele slaapervaring. Voorzien van een gewatteerde tijk die bacteriën tegengaat.
Vanaf €979

Evolution ballenmatras traagschuim

Zacht en aangenaam matras
Geschikt bij lichamelijke klachten
25cm Hoog
Dit unieke matras bestaat uit een laag koudschuim ballen met hier bovenop een laag traagschuim. De ballenstructuur zorgt voor drukverlaging en biedt extra ventilatie door de ruimtes tussen de ballen.
Vanaf €1179

Tempur Matras Original 19cm

Best Verkocht
Traagschuim
19cm
Dit traagschuim matras bestaat uit een onderlaag van 11 cm dikte met daarboven een ondersteuningslaag die de vorm van het lichaam aanneemt. Het is een stevig matras met wasbare hoes.
Vanaf €1199

Budget Traagschuim matras

Simpel en Confortabel matras
Traagschuim
21cm Hoog
Voor mensen die willen profiteren van de voordelen van traagschuim tegen een aantrekkelijke prijs. Het matras bestaat uit een laag ventilerend koudschuim met als afdekking een laag kwalitatief goed traagschuim.
Vanaf €679

Tempur Matras Original 21cm

Extra comfortabel
Traagschuim
21cm
Stevig traagschuim matras dat zachter is op de plekken waar dit gewenst is. Op deze manier wordt de juiste balans gecreëerd voor een goede en comfortabele ondersteuning van het lichaam.
Vanaf €1399

Tempur Matras Original Breeze 22cm

Uitstekende comfort
Traagschuim
22cm
Stevig traagschuim matras dat extra goed ventileert door de 5 cm dikke laag TEMPUR Climate Material. De speciale 3D hoes zorgt voor een optimale luchtcirculatie en drijft snel vocht af.
Vanaf €1649

Tempur Matras Original 25cm

Uitstekende comfort
Traagschuim
25cm
Dit dikke traagschuim matras biedt een relatief stevige ondersteuning van het lichaam. Het vormt zich makkelijk naar het lichaam, wat een drukverlagend effect heeft. Voorzien van 5 cm dikke comfortlaag.
Vanaf €1699

Tempur Matras Sensation 21cm

Zeer comfortabel
traagschuim
21cm
Dit matras biedt de verende eigenschappen van een regulier matras, met de ondersteuning en het comfort van traagschuim. Profiteer van drukverlaging op het lichaam in combinatie met een vertrouwde slaapervaring.
Vanaf €1399

Tempur Matras Sensation Breeze 22cm

Zeer comfortabel
traagschuim
22cm
Extra ventilerend traagschuim matras voor een luchtige en koele slaapervaring. Speciale 3D technologie zorgt ervoor dat het matras verende eigenschappen heeft. Voorzien van vochtafdrijvende hoes en een laag Climate Material.
Vanaf €1649

Tempur Matras Sensation 25cm

uitstekende ondersteuning
traagschuim
25cm
Dik matras dat bestaat uit traagschuim en daarnaast verende eigenschappen heeft door middel van een speciale 3D technologie. Voor wie een verend gevoel wil combineren met de voordelen van traagschuim.
Vanaf €1699

Tempur Matras Cloud 21cm

5cm comfortlaag
Traagschuim
21cm
Zacht matras met extra drukverlagende eigenschappen voor een licht gevoel. De speciale ondersteuningslaag voorkomt wegzakken in het matras en een extra zachte comfortlaag zorgt voor de gewenste zachtheid en ventilatie.
Vanaf €1399

Tempur Matras Cloud Breeze 22cm

Zacht en ondersteunend
Traagschuim
22cm
Dit matras combineert zachtheid en ondersteuning met een extra goede ventilatie. Dit zorgt ervoor dat het zachte matras niet te warm zal aanvoelen en dat vocht goed afgedreven kan worden.
Vanaf €1649

Tempur Matras Cloud 25cm

7cm Comfortlaag
Traagschuim
25cm
Dit extra zachte traagschuim matras beschikt over een 7 cm comfortlaag voor een optimale ondersteuning van alle lichaamsdelen. Het heeft drukverlagende eigenschappen waardoor minder tegendruk van het matras aanwezig is.
Vanaf €1699

Tempur Matras Cloud 19cm

4cm Comfortlaag
Traagschuim
19cm
Zacht traagschuim matras met afdeklaag van Extra Soft Tempur schuim. Hieronder is een speciale ondersteuningslaag toegepast. Deze biedt de gewenste steun en voorkomt wegzakken in het matras, voor voldoende bewegingsvrijheid.
Vanaf €1199

Tempur Matras Sensation 19cm

Uitstekende comfort
Traagschuim
19cm
Verend traagschuim matras voor mensen die op zoek zijn naar een matras dat een authentieke slaapervaring biedt. De traagschuim laag zorgt voor drukverlaging, een hoog comfort en de gewenste ondersteuning.
Vanaf €1199

Traagschuim matras Ergopur

7cm comfortlaag
traagschuim
21cm
Kwalitatief goed traagschuim matras voor een scherpe prijs. Voor wie wil profiteren van de voordelen van traagschuim zonder de hoge kosten. Opgebouwd uit koudschuim basis met een bovenlaag van traagschuim.
Vanaf €299